|
| Author |
Message |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#1 Posted: 26 Mar 2010 05:28 am Post subject: Własna działaność gospodarcza |
|
|
Temat rzeka, czytam dużo na ten temat i rozmawiam z doktorem ekonomii na uczelni ale interesuje mnie jedno - nt. dotacji z UE, ile się czeka na taką dotację? tzn. wiem, że można nawet i rok, interesuje mnie po ilu wy dostaliście.
inne rady mile widziane
odpowiedzi:
zdechniesz na taśmie robolu
wypierdalaj
c\_/ _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#2 Posted: 26 Mar 2010 05:35 am Post subject: |
|
|
Znaczy się chodzi ci o dotacje na rozpoczęcie własnej działalności? _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#3 Posted: 26 Mar 2010 05:36 am Post subject: |
|
|
Czechy juz poszły się jebać?  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
|
#4 Posted: 26 Mar 2010 05:37 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Znaczy się chodzi ci o dotacje na rozpoczęcie własnej działalności? |
dokladnie tak, w dodatku zdaje sobie sprawe z kredytu bo z samej dotacji to sie chuja zrobi ale w tym momencie interesuje mnie sama dotacja i informacje o niej
chaos - nie, tylko prawde mowiac nie bardzo chce mi sie wyjezdzac, jedynie co mnie ciagnie to zarobek bo w polsce jest okropnie _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#5 Posted: 26 Mar 2010 05:39 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | | Michald13 wrote: | | Znaczy się chodzi ci o dotacje na rozpoczęcie własnej działalności? |
dokladnie tak, w dodatku zdaje sobie sprawe z kredytu bo z samej dotacji to sie chuja zrobi ale w tym momencie interesuje mnie sama dotacja i informacje o niej
chaos - nie, tylko prawde mowiac nie bardzo chce mi sie wyjezdzac, jedynie co mnie ciagnie to zarobek bo w polsce jest okropnie |
Żeby dostać dotacje musisz mieć najpierw dobry pomysł na taką działalność i przedstawić im bardzo szczegółowy biznesplan. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#6 Posted: 26 Mar 2010 05:41 am Post subject: Re: Własna działaność gospodarcza |
|
|
| murzyn wrote: | Temat rzeka, czytam dużo na ten temat i rozmawiam z doktorem ekonomii na uczelni ale interesuje mnie jedno - nt. dotacji z UE, ile się czeka na taką dotację? tzn. wiem, że można nawet i rok, interesuje mnie po ilu wy dostaliście.
inne rady mile widziane
odpowiedzi:
zdechniesz na taśmie robolu
wypierdalaj
c\_/ |
z tego co kiedyś słyszałem to dotacje na rozpoczęcie działalności od UE dostaje się w wysokości 20k eur a ile się czeka to nie wiem musiałbym popytać znajomych którzy prowadzą działalność,a tak btw to co chcesz otworzyć i masz już biznes plan? _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
|
#7 Posted: 26 Mar 2010 05:41 am Post subject: |
|
|
pomysl mam zajebisty a biznes plan jest w trakcie pisania, tego sie nie boje tylko jak zwykle chodzi o ta jebana kase _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#8 Posted: 26 Mar 2010 05:43 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | | pomysl mam zajebisty a biznes plan jest w trakcie pisania, tego sie nie boje tylko jak zwykle chodzi o ta jebana kase |
Zaczynam się bać coś ty rozkminił ; d _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Sysio

|
#9 Posted: 26 Mar 2010 05:43 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | | pomysl mam zajebisty a biznes plan jest w trakcie pisania, tego sie nie boje tylko jak zwykle chodzi o ta jebana kase |
jakbyś miał pomysł a nie wiedział jak napisać biznes plan to są takie osoby które za 50k zł zrobią Ci go dobrze (chyba) :O _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#10 Posted: 26 Mar 2010 05:45 am Post subject: |
|
|
Masz ekipe, noż w kieszeni, myślisz sobie ja tu rządzę, ale nie jest tak chłopaku, tutaj rządzą pieniądze ; d _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
|
#11 Posted: 26 Mar 2010 05:46 am Post subject: |
|
|
z tego co wyczytalem otworzenie tego co ja chce (nie chce jeszcze nic mowic) to 150k lekkim chujem a dotacji MOZE max 50k wiec kredyt przejebany eh _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio

|
#12 Posted: 26 Mar 2010 05:48 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | | z tego co wyczytalem otworzenie tego co ja chce (nie chce jeszcze nic mowic) to 150k lekkim chujem a dotacji MOZE max 50k wiec kredyt przejebany eh |
te 20k eur to chyba pożyczka bezzwrotna,, jeżeli biznesplan będzie wykurwisty to nie masz się co martwić kredytem, ewentualnie gotowy biznesplan możesz sprzedać komuś za niezłe pieniądze. _____________________ THIS IS SPARTA!!!
|
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
|
#13 Posted: 26 Mar 2010 05:49 am Post subject: |
|
|
| Sysio wrote: | | murzyn wrote: | | z tego co wyczytalem otworzenie tego co ja chce (nie chce jeszcze nic mowic) to 150k lekkim chujem a dotacji MOZE max 50k wiec kredyt przejebany eh |
te 20k eur to chyba pożyczka bezzwrotna,, jeżeli biznesplan będzie wykurwisty to nie masz się co martwić kredytem, ewentualnie gotowy biznesplan możesz sprzedać komuś za niezłe pieniądze. |
bez zwrotne jesli dzialasz przez rok, to juz wiem. sprzedac nic nie chce, ciagnie mnie jak chuj do wlasnej dzialanosci i wlasnie do tego a wiem, ze bylby zysk i mozna by z tego zyc. _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#14 Posted: 26 Mar 2010 05:51 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | | Sysio wrote: | | murzyn wrote: | | z tego co wyczytalem otworzenie tego co ja chce (nie chce jeszcze nic mowic) to 150k lekkim chujem a dotacji MOZE max 50k wiec kredyt przejebany eh |
te 20k eur to chyba pożyczka bezzwrotna,, jeżeli biznesplan będzie wykurwisty to nie masz się co martwić kredytem, ewentualnie gotowy biznesplan możesz sprzedać komuś za niezłe pieniądze. |
bez zwrotne jesli dzialasz przez rok, to juz wiem. sprzedac nic nie chce, ciagnie mnie jak chuj do wlasnej dzialanosci i wlasnie do tego a wiem, ze bylby zysk i mozna by z tego zyc. |
A co chcesz Macieju robić? _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
|
#15 Posted: 26 Mar 2010 05:53 am Post subject: |
|
|
dobra chuj powiem wam to moze pomozecie troche, kazdy wniesie wlasna opinie. chcialbym otworzyc klub pub z czarna muzyka, koncertami i djami na zywo. mam troche kontaktow ludzi w klimacie i wiem, ze to by sie oplacalo tymbardziej, ze nawet w katowicach nie ma klubu stricte murzynskiego a zobacz np. jakie zyski przynosza harlem czy respect. _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#16 Posted: 26 Mar 2010 05:55 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | | dobra chuj powiem wam to moze pomozecie troche, kazdy wniesie wlasna opinie. chcialbym otworzyc klub pub z czarna muzyka, koncertami i djami na zywo. mam troche kontaktow ludzi w klimacie i wiem, ze to by sie oplacalo tymbardziej, ze nawet w katowicach nie ma klubu stricte murzynskiego a zobacz np. jakie zyski przynosza harlem czy respect. |
I styknie Ci 150k zł na to? ; o Troszke ciężko imo _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#17 Posted: 26 Mar 2010 05:56 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | | dobra chuj powiem wam to moze pomozecie troche, kazdy wniesie wlasna opinie. chcialbym otworzyc klub pub z czarna muzyka, koncertami i djami na zywo. mam troche kontaktow ludzi w klimacie i wiem, ze to by sie oplacalo tymbardziej, ze nawet w katowicach nie ma klubu stricte murzynskiego a zobacz np. jakie zyski przynosza harlem czy respect. |
jedz muj chuj _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#18 Posted: 26 Mar 2010 05:57 am Post subject: |
|
|
Pomysł fajny, ale porywasz się z motyką na słońce. Najlepiej rozejrzyj się za jakimś wspólnikiem(-ami). _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
|
#19 Posted: 26 Mar 2010 05:57 am Post subject: |
|
|
o wystroj sie nie boje, mam znajomych writerow to zrobiloby sie zajebisty wystroj, jakies winyle itp. najwiecej problemow to sam lokal, jego czyns i koncesja na alkohol bo osobno trzeba zalatwiac papier na piwo a osobno na wodke i inne. sama organizacja eventow takikch jak bboys battle czy freestyle, rap to nie problem. _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#20 Posted: 26 Mar 2010 05:59 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | | o wystroj sie nie boje, mam znajomych writerow to zrobiloby sie zajebisty wystroj, jakies winyle itp. najwiecej problemow to sam lokal, jego czyns i koncesja na alkohol bo osobno trzeba zalatwiac papier na piwo a osobno na wodke i inne. sama organizacja eventow takikch jak bboys battle czy freestyle, rap to nie problem. |
a wpuszczanoby tam pedalow w rurkach i z grzywa lubiacych czarnuszenie? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|