tez nie jestem jakis swietny bo nie mialem zadnej druzyny w okolicy gdzie moglbym trenowac, a potem jakos sie odechcialo i cale gimnazjum gralem tyle co na wfach (chociaz akurat sporo gralismy w kosza). teraz zaluje w chuj, ALE TYLEM DO KOSZA TROCHE UMIEM GRAC _____________________
durant to swiezak, kg to legenda, czujesz te subtelna roznice? juz nie mowie nawet o statystykach indywidualnych, bo te durant moze miec lepsze, ale nie wydaje mi sie zeby posiadal charyzme kg. ten czlowiek gral kilkanascie lat w chujowym zespole i mimo to potrafil pokazac pazur i nie wolno go bylo lekcewazyc. _____________________
tez nie jestem jakis swietny bo nie mialem zadnej druzyny w okolicy gdzie moglbym trenowac, a potem jakos sie odechcialo i cale gimnazjum gralem tyle co na wfach (chociaz akurat sporo gralismy w kosza). teraz zaluje w chuj, ALE TYLEM DO KOSZA TROCHE UMIEM GRAC
z takim wielkim dupskiem to akurat zaden problem _____________________
tez nie jestem jakis swietny bo nie mialem zadnej druzyny w okolicy gdzie moglbym trenowac, a potem jakos sie odechcialo i cale gimnazjum gralem tyle co na wfach (chociaz akurat sporo gralismy w kosza). teraz zaluje w chuj, ALE TYLEM DO KOSZA TROCHE UMIEM GRAC
z takim wielkim dupskiem to akurat zaden problem
pal pizde, ty sie pewnie jarasz yao mingiem, dlatego rockets wybrales w my player, ahahha. _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum