|
| Author |
Message |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#1 Posted: 10 Apr 2010 04:18 am Post subject: Gdyby tam był jeszcze tusk to byłoby iście święto |
|
|
| Tak, lecz niestety, nie było skurwiela, ale niech wie, że go sprawiedliwość dopadnie. |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#2 Posted: 10 Apr 2010 04:18 am Post subject: |
|
|
Wypierdalaj tępaku. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#3 Posted: 10 Apr 2010 04:22 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Wypierdalaj tępaku. |
naprawdę lubisz chuje? |
|
| Back to top |
|
 |
Rataman
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 1058 Gold: 0.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#4 Posted: 10 Apr 2010 04:24 am Post subject: |
|
|
Gdyby tam była Twoja matka razem z Tobą było by arcyiście święto.... _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#5 Posted: 10 Apr 2010 04:24 am Post subject: |
|
|
Ty nawet nie potrafilbys zdefiniowac slowem poglady polityczne kaczynskiego czy tuska bez wikipedii, wiec sie zamknij inwalido mozgowy
/e
Przede wszystkim katastrofa, ale tez wielki wstyd dla polskiego narodu. W jaki sposob oni sami mogli pozwolic sobie na latanie takimi maszynami? Katastrofa samolotu prezydenckiego, to sie moze zdazyc w jakims zajebanym paragwaji kurwa kirgistanie, a nie w kraju ktory za kilka lat ma byc jednym z najsilniejszych panstw europy.
Last edited by Barre00 on 10 Apr 2010 04:34 am; edited 1 time in total _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#6 Posted: 10 Apr 2010 04:34 am Post subject: |
|
|
| Barre00 wrote: | | Ty nawet nie potrafilbys zdefiniowac slowem poglady polityczne kaczynskiego czy tuska bez wikipedii, wiec sie zamknij inwalido mozgowy |
do kogo to było? Bo jeśli do mnie to chyba nie masz pojęcia kim jestem i aż mnie dziwi, że do tej pory nikt na to nie wpadł. |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#7 Posted: 10 Apr 2010 04:34 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Barre00 wrote: | | Ty nawet nie potrafilbys zdefiniowac slowem poglady polityczne kaczynskiego czy tuska bez wikipedii, wiec sie zamknij inwalido mozgowy |
do kogo to było? Bo jeśli do mnie to chyba nie masz pojęcia kim jestem i aż mnie dziwi, że do tej pory nikt na to nie wpadł. |
Got, to ty? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#8 Posted: 10 Apr 2010 04:35 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Barre00 wrote: | | Ty nawet nie potrafilbys zdefiniowac slowem poglady polityczne kaczynskiego czy tuska bez wikipedii, wiec sie zamknij inwalido mozgowy |
Bo nikogo nie obchodzi kurwa kim jestes. _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#9 Posted: 10 Apr 2010 04:35 am Post subject: |
|
|
Widzocznie jesteś zbyt losowym spierdoleńcem. Won stąd śmieciu. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Rataman
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 1058 Gold: 0.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#10 Posted: 10 Apr 2010 04:36 am Post subject: |
|
|
Chuj mnie kurwo obchodzi kim jesteś...
Siedzisz tutaj kurwo i emanujesz na całe forum swoim poziomem spierdolenia.
Wypierdalaj... _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#11 Posted: 10 Apr 2010 04:39 am Post subject: |
|
|
| Rataman wrote: | | Scream wrote: | | Barre00 wrote: | | Ty nawet nie potrafilbys zdefiniowac slowem poglady polityczne kaczynskiego czy tuska bez wikipedii, wiec sie zamknij inwalido mozgowy |
Chuj mnie kurwo obchodzi kim jesteś...
Siedzisz tutaj kurwo i emanujesz na całe forum swoim poziomem spierdolenia.
Wypierdalaj... |
No nie wiem. Spierdolenie to emanujecie, wy. Do tego jesteście na tyle spierdoleni, że nie możecie się powstrzymać od robienia z siebie idiotów, więc wymyślacie, różnorakie teorie usprawiedliwiające swoje zidiocenie, np. "to tylko internet" sprytne i nie głupie.
| Barre00 wrote: | | Scream wrote: | | Barre00 wrote: | | Ty nawet nie potrafilbys zdefiniowac slowem poglady polityczne kaczynskiego czy tuska bez wikipedii, wiec sie zamknij inwalido mozgowy |
Bo nikogo nie obchodzi kurwa kim jestes. |
skoro nie wiesz kim jesteś, to skąd się dowiedziałeś, że nie potrafiłbym określić poglądów tuska i kaczyńskiego bez wikipedii.
Last edited by Scream on 10 Apr 2010 04:40 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#12 Posted: 10 Apr 2010 04:44 am Post subject: |
|
|
SCREAM - GOT? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#13 Posted: 10 Apr 2010 10:16 am Post subject: |
|
|
| Głupi jesteś, wypierdalaj. |
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 3722 Gold: 0.00 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#14 Posted: 10 Apr 2010 10:20 am Post subject: |
|
|
pojebany, szkoda, że ciebie tam nie było  |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
|
#15 Posted: 10 Apr 2010 10:21 am Post subject: |
|
|
jestes kurwa smieciem |
|
| Back to top |
|
 |
Maciey
 Group: Members Joined: 28 Jun 2008 Posts: 451 Gold: 33.00
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#16 Posted: 10 Apr 2010 10:58 am Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | | Scream wrote: | | Barre00 wrote: | | Ty nawet nie potrafilbys zdefiniowac slowem poglady polityczne kaczynskiego czy tuska bez wikipedii, wiec sie zamknij inwalido mozgowy |
jestes kurwa smieciem |
tak się składa, że ty też, wypierdalajcie w podskokach. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#17 Posted: 10 Apr 2010 01:08 pm Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | | Scream wrote: | | Barre00 wrote: | | Ty nawet nie potrafilbys zdefiniowac slowem poglady polityczne kaczynskiego czy tuska bez wikipedii, wiec sie zamknij inwalido mozgowy |
jestes kurwa smieciem |
niestety, ja żeby leczyć niepowodzenia życiowe nie muszę zażywać wszelkiej maści gówien.
jesteś mniej niż zero |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
|
#18 Posted: 10 Apr 2010 01:18 pm Post subject: |
|
|
Nie trolluj.
Chujowo jest komuś życzyć śmierci. |
|
| Back to top |
|
 |
Maciey
 Group: Members Joined: 28 Jun 2008 Posts: 451 Gold: 33.00
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#19 Posted: 10 Apr 2010 01:33 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | Nie trolluj.
To tylko marna prowokacja, chuj mnie to interesuje kto się na nią złapał, autor niech wypierdala. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#20 Posted: 10 Apr 2010 01:46 pm Post subject: |
|
|
| Maciey wrote: | | srubokret wrote: | Nie trolluj.
To tylko marna prowokacja, chuj mnie to interesuje kto się na nią złapał, autor niech wypierdala. |
żadna prowokacja, szczerze nie wszyscy zasłużyli na śmierć, ale wielu się należało, a skoro lecieli razem musieli ją ponieść.
| srubokret wrote: | Nie trolluj.
Znajdź sobie tekst Na Szubienicę, tak apropo, może ktoś zrozumie dlaczego m.in im się należało. |
|
| Back to top |
|
 |
|