#1Posted: 11 Apr 2010 04:10 pm Post subject: Bylem w sklepie
Bylem w sklepie w celu kupna doladowania do telefonu i papieru toaletowego a kupilem sobie zajebista ksiazke p.t. "8th confession". Polecam bo bardzo dobra jest juz od poczatku. _____________________
po chuyj do sklepu zeby doładowac ?
top z karty 20 sec i masz ^^
Normalnie to na necie robie albo w bankomacie ale najpierw glownym celem byl papier toaletowy a dopiero w sklepie mi sie przypomnialo ze nie mam nic na koncie i skonczyly mi sie "frikole". _____________________
Normalnie to na necie robie albo w bankomacie ale najpierw glownym celem byl papier toaletowy a dopiero w sklepie mi sie przypomnialo ze nie mam nic na koncie i skonczyly mi sie "frikole".
nigdy mi favorite place i frikole nie skończyły
Ja zawsze mialem sms'y za darmo ale byla-przyszla matka moich dzieci zmienila mi na darmowe minuty i jakos tak juz zostalo. A konczy mi sie zawsze waznosc bo dzwonie tylko do o2 praktycznie a 500 minut ciezko stracic na rozmowie przez telefon jezeli jestes facetem. U kobiet 500 minut spedzonych na opowiadaniu o nowej torebce to latwizna. _____________________
Normalnie to na necie robie albo w bankomacie ale najpierw glownym celem byl papier toaletowy a dopiero w sklepie mi sie przypomnialo ze nie mam nic na koncie i skonczyly mi sie "frikole".
Ja zawsze mialem sms'y za darmo ale byla-przyszla matka moich dzieci zmienila mi na darmowe minuty i jakos tak juz zostalo. A konczy mi sie zawsze waznosc bo dzwonie tylko do o2 praktycznie a 500 minut ciezko stracic na rozmowie przez telefon jezeli jestes facetem. U kobiet 500 minut spedzonych na opowiadaniu o nowej torebce to latwizna.
ja pamietam ze mialem favorite place i mi stykało
+_ free do o2 bo kazdy tylko tam ma
i mi 10 pundziakow starczalo na miesiac ^^ _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum