|
| Author |
Message |
Rataman
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 1058 Gold: 0.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#1 Posted: 29 Apr 2010 03:43 pm Post subject: Czy u was w szkole tez tak jest? |
|
|
- Jesteś lizusem, zasranym kujonem bez reala, ubierasz się jak Ci każą, ciotą i popychadłem z e-życiem = Zdajesz.
- Jesteś normalny, ubierasz się tak jak Ty chcesz, nie dajesz sobą pomiatać nauczycielom, uczysz się przeciętnie = Zostajesz udupiony.
Mam już w piździe te jebane polskie systemy...
Nie dziwie się, że Jezus zjebał klasę... _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Guess Who
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 2862 Gold: 4.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 18
|
#2 Posted: 29 Apr 2010 03:43 pm Post subject: |
|
|
opcja number 2 lecz zdaje  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#3 Posted: 29 Apr 2010 03:44 pm Post subject: |
|
|
; DDDDDDDDDDDDDDDDD _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Rataman

|
#4 Posted: 29 Apr 2010 03:44 pm Post subject: |
|
|
| Guess Who wrote: | opcja number 2 lecz zdaje  |
Do jakiej Ty szkoły chodzisz? _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#5 Posted: 29 Apr 2010 03:45 pm Post subject: |
|
|
| mnie wyjebali ze szkoły, nie wiem jak jest w obecnej bo chodze do niej od dzisiaj |
|
| Back to top |
|
 |
Guess Who
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 2862 Gold: 4.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 18
|
#6 Posted: 29 Apr 2010 03:46 pm Post subject: |
|
|
w nju jork sity _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#7 Posted: 29 Apr 2010 03:46 pm Post subject: |
|
|
o kurwa :DDDDDDDDDDDDDDDDD
oczywiście że tak nie ma u mnie.
jak nie zdajesz, to znaczy że musisz mieć dużo jedynek, jak w maju masz np 3 pały na czysto to nie wiem co robisz, bo ja bym się wziął tak za robotę że bym jeszcze na 3 wyszedł na koniec roku.
rozpierdala mnie jak można nie zdać, wiesz z czego jak Ci idzie i jak widzisz że może byc ciężko to się uczysz i zgłaszasz do odpowiedzi, robisz zadania albo uczysz na kartkówki, proste.
a te historyjki że ktoś się do kogoś przyczepił, to tylko pół prawdy w tym jest, nic nie dzieje się bez przyczyny i jak wkurwiasz nauczyciela to nie ma się co dziwić że cię nie lubi i tyle ;] _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
lszcz
 Group: Members Joined: 20 Apr 2010 Donor:  Posts: 1222 Gold: 0.00

|
#8 Posted: 29 Apr 2010 03:47 pm Post subject: |
|
|
NIE, U MNIE JEST KILKU PATOLOGICZNYCH NAUCZYCIELI ALE BARDZIEJ ZALEZY IM NA TYM ZEBY W PAPIERACH BYLO OK WIEC NIE UPIERDALAJA LUDZI NAWET JESLI MIELIBY POPRAWIAC POLROCZE DO SAMEJ ZASRANEJ RADY SZKOLNEJ I DOSTAC Z NIEJ 1+ _____________________
[quote="Maciey"]wyjebane mam na te wasze plebejskie zabawy.[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#9 Posted: 29 Apr 2010 03:47 pm Post subject: Re: Czy u was w szkole tez tak jest? |
|
|
| Rataman wrote: | - Jesteś lizusem, zasranym kujonem bez reala, ubierasz się jak Ci każą, ciotą i popychadłem z e-życiem = Zdajesz.
- Jesteś normalny, ubierasz się tak jak Ty chcesz, nie dajesz sobą pomiatać nauczycielom, uczysz się przeciętnie = zdajesz na trójach.
Nie dziwie się, że Jezus zjebał klasę... |
fix'd _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Rataman

|
#10 Posted: 29 Apr 2010 03:47 pm Post subject: |
|
|
| Studnia06 wrote: | | mnie wyjebali ze szkoły, nie wiem jak jest w obecnej bo chodze do niej od dzisiaj |
Jak dziś przeczytałem kurwa podsumowanie "ROZDZIAŁ 1" w książce od j. rosyjskiego powiedziałem sobie iż więcej nie kupuje tych książek napisanych przez pierdolonych hipokrytów bez podstawówki.
DOWIESZ SIĘ:
- Jak zakładać konto email na portalu mail.ru
- Jak zarejestrować się na chacie na portalu mail.ru
Koniec.  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#11 Posted: 29 Apr 2010 03:48 pm Post subject: Re: Czy u was w szkole tez tak jest? |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Rataman wrote: | - Jesteś lizusem, zasranym kujonem bez reala, ubierasz się jak Ci każą, ciotą i popychadłem z e-życiem = Zdajesz.
- Jesteś normalny, ubierasz się tak jak Ty chcesz, nie dajesz sobą pomiatać nauczycielom, uczysz się przeciętnie = zdajesz na trójach.
fix'd |
dokładnie tak, chyba że ktoś na lekcje nie chodzi ;] _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#12 Posted: 29 Apr 2010 03:48 pm Post subject: Re: Czy u was w szkole tez tak jest? |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Rataman wrote: | - Jesteś lizusem, zasranym kujonem bez reala, ubierasz się jak Ci każą, ciotą i popychadłem z e-życiem = Zdajesz.
fix'd |
szkoda ze to ciebie nie dodyczy bo ty jestes lamusem in rly i in internet |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#13 Posted: 29 Apr 2010 03:49 pm Post subject: |
|
|
btw spiochek ty przecież maturalną powtarzałeś, teraz sobie przypomniałem
a drugi raz chyba 2 tyg przed maturą zgubiłeś prezentację  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#14 Posted: 29 Apr 2010 03:50 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | btw spiochek ty przecież maturalną powtarzałeś, teraz sobie przypomniałem
a drugi raz chyba 2 tyg przed maturą zgubiłeś prezentację  | coś ci się pomemlało od tego raidowania;d
rocznik 88, 2lata w edim siedzialem po czym powrocilem w wielkim stylu do Polski ; p
/e; ale prezentacja maturalna na mp3 to ja: P
Last edited by spiochek_ma_bana on 29 Apr 2010 03:51 pm; edited 2 times in total _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Rataman

|
#15 Posted: 29 Apr 2010 03:51 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | o kurwa :DDDDDDDDDDDDDDDDD
oczywiście że tak nie ma u mnie.
jak nie zdajesz, to znaczy że musisz mieć dużo jedynek, jak w maju masz np 3 pały na czysto to nie wiem co robisz, bo ja bym się wziął tak za robotę że bym jeszcze na 3 wyszedł na koniec roku.
rozpierdala mnie jak można nie zdać, wiesz z czego jak Ci idzie i jak widzisz że może byc ciężko to się uczysz i zgłaszasz do odpowiedzi, robisz zadania albo uczysz na kartkówki, proste.
a te historyjki że ktoś się do kogoś przyczepił, to tylko pół prawdy w tym jest, nic nie dzieje się bez przyczyny i jak wkurwiasz nauczyciela to nie ma się co dziwić że cię nie lubi i tyle ;] |
Ja akurat mam jeszcze jedno zagrożenie i jakoś na tym wyjdę, cuz wylizałem dupę paru debilom.
Kolejną sprawą jest skurwiony sprzęt w szkołach sponsorowany przez te jebane fundusze.
Co się nie zepsuje, to jest zawsze na uczniów: )
Sam byłem świadkiem.
Debile zainstalowały zainfekowanego AV (avire), i w całej szkole są wirusy... to się nazywa esencja łatwości. Przez ten incydent, wszyscy stwierdzili iż uczniowie to neosy rozprowadzające wirusy na pendrive'ach, dlatego po blokowali wszelkie USB etc...
Duże ilości hejtu na raz. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#16 Posted: 29 Apr 2010 03:51 pm Post subject: |
|
|
olewalem
wazne zeby zdac i miec frajde z tego  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#17 Posted: 29 Apr 2010 03:52 pm Post subject: |
|
|
Cry. _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#18 Posted: 29 Apr 2010 03:53 pm Post subject: |
|
|
Nauczyciele to w wiekszosci ludzie przemeczeni i sfrustrowani, jak czuja ze moga miec wladze, do udupiaja fiu fiu _____________________
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#19 Posted: 29 Apr 2010 03:53 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | rotto wrote: | btw spiochek ty przecież maturalną powtarzałeś, teraz sobie przypomniałem
a drugi raz chyba 2 tyg przed maturą zgubiłeś prezentację  | coś ci się pomemlało od tego raidowania;d
rocznik 88, 2lata w edim siedzialem po czym powrocilem w wielkim stylu do Polski ; p
/e; ale prezentacja maturalna na mp3 to ja: P |
już nie pamiętasz, jak mi opowiadałeś że specjalnie odpuściłeś żeby lepiej się przygotować do matury ;]
nie wiem co to za bujda z tym raidowaniem, 2 miesiące w wowa grałem a Ci że zaraz no-life  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#20 Posted: 29 Apr 2010 03:58 pm Post subject: |
|
|
po tym temacie doszedlem do wniosku, ze jego autor musi byc jebanym kretynem _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|