|
| Author |
Message |
MoRo123
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 1569 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#1 Posted: 08 May 2010 06:30 am Post subject: Scream |
|
|
jesteś dla mnie najbardziej tajemniczym userem
powiedz mi teraz, bo parasz się magią...
nie potrzeba ci ucznia ? chcę uczyć się magii dobroci i uleczać zwierzęta miksturami HP |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#2 Posted: 08 May 2010 06:33 am Post subject: Re: Scream |
|
|
| MoRo123 wrote: | jesteś dla mnie najbardziej tajemniczym userem
nie potrzeba ci ucznia ? chcę uczyć się magii dobroci i uleczać zwierzęta miksturami HP |
Mam swojego ucznia szkolę go od najmłodszych lat jego życia. Nie uczę tylko magii światła gdyż w mocy musi być zachowana równowaga, poza tym ukrywając przed kimś drugą stronę najpewniejszym będzie, że właśnie ją wybierze. |
|
| Back to top |
|
 |
MoRo123
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 1569 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#3 Posted: 08 May 2010 06:42 am Post subject: Re: Scream |
|
|
| Scream wrote: | | MoRo123 wrote: | jesteś dla mnie najbardziej tajemniczym userem
Mam swojego ucznia szkolę go od najmłodszych lat jego życia. Nie uczę tylko magii światła gdyż w mocy musi być zachowana równowaga, poza tym ukrywając przed kimś drugą stronę najpewniejszym będzie, że właśnie ją wybierze. |
ale powszechnie przyjete jest, że każde sztuki magiczne są złe i zakazane |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#4 Posted: 08 May 2010 06:46 am Post subject: Re: Scream |
|
|
| MoRo123 wrote: | | Scream wrote: | | MoRo123 wrote: | jesteś dla mnie najbardziej tajemniczym userem
ale powszechnie przyjete jest, że każde sztuki magiczne są złe i zakazane |
chrześcijaństwo je zakazało gdyż boi się magii, ponieważ samo nie miałoby żadnej obrony przed nią. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|