|
| Author |
Message |
R4v3n
Group: Members Joined: 17 May 2010 Posts: 72 Gold: 3.00

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#1 Posted: 22 May 2010 02:39 pm Post subject: Przyszedłem się tu wypłakać |
|
|
Rogal to jebana kurwa w dupe pchana przez stado murzynów. Dziękuję za uwagę. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Nord
 Group: Members Joined: 12 Apr 2010 Posts: 5429 Gold: 0.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#2 Posted: 22 May 2010 02:41 pm Post subject: |
|
|
:cry: _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#3 Posted: 22 May 2010 02:41 pm Post subject: |
|
|
| Oczywista oczywistosc. Uwazaj jednak, ja za obrazanie tego smiecia na d3jsp dostałem na konkurencyjnym forum banana. |
|
| Back to top |
|
 |
R4v3n

|
#4 Posted: 22 May 2010 02:43 pm Post subject: |
|
|
| Hastner wrote: | | Oczywista oczywistosc. Uwazaj jednak, ja za obrazanie tego smiecia na d3jsp dostałem na konkurencyjnym forum banana. |
Powiem Ci, że już mnie to chuj boli, niech podpierdalają śmiecie. Jeszcze 10% dojdzie i sigów widział nie będę także przyjemność z przeglądania tego forum spadnie o 95%. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#5 Posted: 22 May 2010 02:46 pm Post subject: |
|
|
| wypierdalaj |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
|
#6 Posted: 22 May 2010 02:51 pm Post subject: |
|
|
| R4v3n wrote: | | Hastner wrote: | | Oczywista oczywistosc. Uwazaj jednak, ja za obrazanie tego smiecia na d3jsp dostałem na konkurencyjnym forum banana. |
Powiem Ci, że już mnie to chuj boli, niech podpierdalają śmiecie. Jeszcze 10% dojdzie i sigów widział nie będę także przyjemność z przeglądania tego forum spadnie o 95%. |
Ja wlasnie wczoraj - na nowym koncie oczywiscie - dostalem kolejne 10%, co razem daje 50. |
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 3722 Gold: 0.00 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#7 Posted: 22 May 2010 02:58 pm Post subject: |
|
|
| R4v3n wrote: | | Hastner wrote: | | Oczywista oczywistosc. Uwazaj jednak, ja za obrazanie tego smiecia na d3jsp dostałem na konkurencyjnym forum banana. |
Powiem Ci, że już mnie to chuj boli, niech podpierdalają śmiecie. Jeszcze 10% dojdzie i sigów widział nie będę także przyjemność z przeglądania tego forum spadnie o 95%. |
idę Cię podpierdolić. |
|
| Back to top |
|
 |
R4v3n

|
#8 Posted: 22 May 2010 03:00 pm Post subject: |
|
|
| Nimf wrote: | | R4v3n wrote: | | Hastner wrote: | | Oczywista oczywistosc. Uwazaj jednak, ja za obrazanie tego smiecia na d3jsp dostałem na konkurencyjnym forum banana. |
idę Cię podpierdolić. |
Krzyż na drogę
| Hastner wrote: | | R4v3n wrote: | | Hastner wrote: | | Oczywista oczywistosc. Uwazaj jednak, ja za obrazanie tego smiecia na d3jsp dostałem na konkurencyjnym forum banana. |
Ja wlasnie wczoraj - na nowym koncie oczywiscie - dostalem kolejne 10%, co razem daje 50. |
Co z main acc?
| Nimf wrote: | teraz czekaj już tylko na bana  |
Ok, czekam.
Last edited by R4v3n on 22 May 2010 03:02 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 3722 Gold: 0.00 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#9 Posted: 22 May 2010 03:01 pm Post subject: |
|
|
teraz czekaj już tylko na bana  |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
|
#10 Posted: 22 May 2010 03:09 pm Post subject: |
|
|
| R4v3n wrote: | | Nimf wrote: | | R4v3n wrote: | | Hastner wrote: | | Oczywista oczywistosc. Uwazaj jednak, ja za obrazanie tego smiecia na d3jsp dostałem na konkurencyjnym forum banana. |
idę Cię podpierdolić. |
Krzyż na drogę
| Hastner wrote: | | R4v3n wrote: | | Hastner wrote: | | Oczywista oczywistosc. Uwazaj jednak, ja za obrazanie tego smiecia na d3jsp dostałem na konkurencyjnym forum banana. |
Co z main acc?
| Nimf wrote: | teraz czekaj już tylko na bana  |
Ok, czekam. |
Nic, umrzyło. |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#11 Posted: 22 May 2010 03:11 pm Post subject: |
|
|
No kurwa a warto tam siedziec? Dyskusje na poziomie gimnazjalistow z ktorych zreszta sklada sie 90% owego forum. Nie wytrzymalbym tam bez napisania WYPIERDALAJ takim jak Ty.
Last edited by Kolba on 22 May 2010 03:12 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
|
#12 Posted: 22 May 2010 03:12 pm Post subject: |
|
|
| No ja tez nie wytrzymuje bez 'twoja matka kurwa' oraz 'wypierdalaj smieciu', wiec prawie w ogole tam nie siedze. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#13 Posted: 22 May 2010 03:13 pm Post subject: |
|
|
| Hastner wrote: | | No ja tez nie wytrzymuje bez 'twoja matka kurwa' oraz 'wypierdalaj smieciu', wiec prawie w ogole tam nie siedze. |
bo internet i chamstwo zjadło ci musk, olku ty chuju! |
|
| Back to top |
|
 |
R4v3n

|
#14 Posted: 22 May 2010 03:14 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | No kurwa a warto tam siedziec? Dyskusje na poziomie gimnazjalistow z ktorych zreszta sklada sie 90% owego forum. Nie wytrzymalbym tam bez napisania WYPIERDALAJ takim jak Ty. |
To chyba oznacza, że internet nie jest dla ciebie. Upierdol kabel i będziesz miał spokój, nie będziesz się biedaczku musiał denerwować. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
|
#15 Posted: 22 May 2010 03:16 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | Hastner wrote: | | No ja tez nie wytrzymuje bez 'twoja matka kurwa' oraz 'wypierdalaj smieciu', wiec prawie w ogole tam nie siedze. |
Nie, z jebanymi amebami z d2 sie nie da inaczej, tak trzeba macku. |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#16 Posted: 22 May 2010 03:17 pm Post subject: |
|
|
| R4v3n wrote: | | Kolba wrote: | | No kurwa a warto tam siedziec? Dyskusje na poziomie gimnazjalistow z ktorych zreszta sklada sie 90% owego forum. Nie wytrzymalbym tam bez napisania WYPIERDALAJ takim jak Ty. |
To chyba oznacza, że internet nie jest dla ciebie. Upierdol kabel i będziesz miał spokój, nie będziesz się biedaczku musiał denerwować. |
| R4v3n wrote: | | Rogal to jebana kurwa w dupe pchana przez stado murzynów. Dziękuję za uwagę. |
O ironio, to po chuj zalozyles ten temat z takim wpisem? ; D |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#17 Posted: 22 May 2010 03:17 pm Post subject: |
|
|
| Hastner wrote: | | rotto wrote: | | Hastner wrote: | | No ja tez nie wytrzymuje bez 'twoja matka kurwa' oraz 'wypierdalaj smieciu', wiec prawie w ogole tam nie siedze. |
to naucz się im nie odpisywać i chuj
ja się spotkałem irl z "plebami z internetu" i było ok także nie bądź taki L33T |
|
| Back to top |
|
 |
R4v3n

|
#18 Posted: 22 May 2010 03:21 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | R4v3n wrote: | | Kolba wrote: | | No kurwa a warto tam siedziec? Dyskusje na poziomie gimnazjalistow z ktorych zreszta sklada sie 90% owego forum. Nie wytrzymalbym tam bez napisania WYPIERDALAJ takim jak Ty. |
To chyba oznacza, że internet nie jest dla ciebie. Upierdol kabel i będziesz miał spokój, nie będziesz się biedaczku musiał denerwować. |
| R4v3n wrote: | | Rogal to jebana kurwa w dupe pchana przez stado murzynów. Dziękuję za uwagę. |
O ironio, to po chuj zalozyles ten temat z takim wpisem? ; D |
Rogal to nie gimnazjalista i nie wkurwiają mnie jego wpisy, jeśli nie widzisz różnicy między tym to rly jesteś kretynem.
| rotto wrote: | | Hastner wrote: | | rotto wrote: | | Hastner wrote: | | No ja tez nie wytrzymuje bez 'twoja matka kurwa' oraz 'wypierdalaj smieciu', wiec prawie w ogole tam nie siedze. |
ja się spotkałem irl z "plebami z internetu" i było ok także nie bądź taki L33T |
Z kim konkretnie?
Last edited by R4v3n on 22 May 2010 03:25 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
|
#19 Posted: 22 May 2010 03:28 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | Hastner wrote: | | rotto wrote: | | Hastner wrote: | | No ja tez nie wytrzymuje bez 'twoja matka kurwa' oraz 'wypierdalaj smieciu', wiec prawie w ogole tam nie siedze. |
Dobra juz macieju, nie usiłuj kreowac sie na kogos, kim, kurwa, nie jestes.  |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#20 Posted: 22 May 2010 03:28 pm Post subject: |
|
|
wczoraj w katosach spotkałem pana_jezusa, xxxskaxxx, phs'a i michalda13 ok _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
|