|
| Author |
Message |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#1 Posted: 12 Sep 2010 09:29 am Post subject: Idę zaraz do bonarki city center |
|
|
Do sklepu zoologicznego. Kupię glonojada, bo mi zdechł i jakąś roślinkę do akwarium. Debacja _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#2 Posted: 12 Sep 2010 09:30 am Post subject: |
|
|
lepiej kup
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź
Group: Banned Joined: 19 Mar 2010 Posts: 4570 Gold: 0.50

Status: Warn: Banned Reputation: 9

|
#3 Posted: 12 Sep 2010 09:30 am Post subject: |
|
|
PO CHUJ KOMU RZYWE RYBKI LOL SCIAGNIJ INTERAKTYWNY WYGASZACZ EKRANU _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#4 Posted: 12 Sep 2010 09:32 am Post subject: |
|
|
| akwarium zawsze spoko |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#5 Posted: 12 Sep 2010 09:33 am Post subject: |
|
|
| Bombel wrote: | | PO CHUJ KOMU RZYWE RYBKI LOL SCIAGNIJ INTERAKTYWNY WYGASZACZ EKRANU |
A ja wole żywe. Właśnie im posprzątałem i jest elegancko. Mam wyselekcjonowane gatunki, które u mnie przeżywają. Kupię sobie kilka takich. Oprócz takich, które potrafię hodować kupię jeszcze glonojada, albo 2, bo bez nich mi akwarium szybko zarasta. Może rozkminię jak zrobić, żeby mi nie zdychały _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
BrushedWorld
 Group: Members Joined: 19 Jun 2010 Posts: 1767 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#6 Posted: 12 Sep 2010 09:48 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Bombel wrote: | | PO CHUJ KOMU RZYWE RYBKI LOL SCIAGNIJ INTERAKTYWNY WYGASZACZ EKRANU |
A ja wole żywe. Właśnie im posprzątałem i jest elegancko. Mam wyselekcjonowane gatunki, które u mnie przeżywają. Kupię sobie kilka takich. Oprócz takich, które potrafię hodować kupię jeszcze glonojada, albo 2, bo bez nich mi akwarium szybko zarasta. Może rozkminię jak zrobić, żeby mi nie zdychały |
Rozpocząłbym od zapewnienia im warunków odpowiednich do życia. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#7 Posted: 12 Sep 2010 10:05 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Bombel wrote: | | PO CHUJ KOMU RZYWE RYBKI LOL SCIAGNIJ INTERAKTYWNY WYGASZACZ EKRANU |
A ja wole żywe. Właśnie im posprzątałem i jest elegancko. Mam wyselekcjonowane gatunki, które u mnie przeżywają. Kupię sobie kilka takich. Oprócz takich, które potrafię hodować kupię jeszcze glonojada, albo 2, bo bez nich mi akwarium szybko zarasta. Może rozkminię jak zrobić, żeby mi nie zdychały |
Może masz nazbyt syfiastą wodę w akwarium/zbyt mało natlenioną/mało roślinności w akwarium?
Glonojady chyba trzeba ponadto dokarmiać - same glony nie wystarczają. |
|
| Back to top |
|
 |
arczan
 Group: Members Joined: 04 Jun 2010 Posts: 3451 Gold: 2.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#8 Posted: 12 Sep 2010 10:55 am Post subject: |
|
|
wszystko fajnie
tez chce akwarium _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shziwt
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 377 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 1
|
#9 Posted: 12 Sep 2010 10:57 am Post subject: |
|
|
Uratuj je. _____________________
I got the poison.
I got the remedy.
I got the pulsating rhythmical remedy. |
|
| Back to top |
|
 |
Nord
 Group: Members Joined: 12 Apr 2010 Posts: 5429 Gold: 0.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#10 Posted: 12 Sep 2010 11:29 am Post subject: |
|
|
poka foto _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#11 Posted: 12 Sep 2010 11:40 am Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Michald13 wrote: | | Bombel wrote: | | PO CHUJ KOMU RZYWE RYBKI LOL SCIAGNIJ INTERAKTYWNY WYGASZACZ EKRANU |
Może masz nazbyt syfiastą wodę w akwarium/zbyt mało natlenioną/mało roślinności w akwarium?
Glonojady chyba trzeba ponadto dokarmiać - same glony nie wystarczają. |
Syfna woda była, ale dziś zmieniłem. Dokupiłem sobie 4 neonki, 2 mieczyki i glonojada syjamskiego. Do tego miałem jeszcze 2 skalary, 3 neonki i długonosa. Ogólnie coś mi ożyły te rybki. Kupiłem sobie ph test i taki płyn do zakwaszania wody i zrobiłem im takie ph jak powinny mieć. Jutro kupię im jeszcze jakąś roślinkę na wypasie. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
|