#1Posted: 22 Dec 2011 12:44 pm Post subject: wychodze
do kosciola na roraty, biore lampion i ide modlic sie za papieza _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
zamknij sie, papiez tow spanialy czlowiek _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
hahaha kurwa bylem w polo markecie, patrze a tam kalendarz ze szkicem jana pawla na okladce
no to kurwa otwieram z ciekawosci
styczen usmiechnieta morda papieza rysowana olowkiem
luty usmiechnieta morda papieza rysowana olowkiem z drugiego profilu
marzec usmiechnieta morda papieza rysowana olowkiem kolo papieskiego mikrofonu
i kurwa caly kalendarz to szkice janusza pawla ;DDD _____________________
Ne)V(eR wrote:
ja chcialbym kiedys zostac proboszczem bo dobrze robie znak krzyza _____________________
Ne)V(eR wrote:
ale mi bylo wczoraj glupio jak ksiadz zbieral ofiare na mszy a ja mialem tylko 2 zlote za ktore musialem kupic 4 czupaczupsy na kolacje i nic niewrzucilem ;// _____________________
Ne)V(eR wrote:
ja sie raz niepomodlilem wieczorem po myciu zembuw i ide do spowiedzi ksiac muwi osiemnascie kielichuw ale nie rozumialem o co chodzi to ucieklem i mie scigali potem ministanci ale sie balem w huj nigdy wiecej nieolewam modlitwy......
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum