#1Posted: 20 Feb 2012 07:13 pm Post subject: Czy lepiej być grubą świnią, czy zagłodzonym wieszakiem
Wypowiedzcie się, panowie & panie. Czy lepiej mieć masę i wątłe nadzieję na przerobienie jej na mięśnie, czy też płaski brzuch i pewność, że przynajmniej jest się zdolnym zobaczyć swojego penisa pod prysznicem?
Zaglodzony wieszak ani nie pierdolnie, ani nie ruchnie, a swinia ma przewage w boju i niektore na to leca
chyba na jakichs kurwa blokowiskach
tylko tam się prawdziwe rzycie toczy.
btw znajdź mi grubą świnię, której udało się zaruchać jakąś wyględną osobę. nie ma? a wieszakom czasem się udaje ;o
Kim DotCom ruchał co chciał. Teraz jego będą ruchać Murzyni pod prysznicem
Naszło mnie takie przemyślenie, że o ile można być wysokim grubciem, długą tyką albo małym chudzielcem, ma się jeszcze szanse na normalne życie, to małe grubasy mają totalnie przejebane. Co sądzicie? _____________________
Zaglodzony wieszak ani nie pierdolnie, ani nie ruchnie, a swinia ma przewage w boju i niektore na to leca
btw znajdź mi grubą świnię, której udało się zaruchać jakąś wyględną osobę. nie ma? a wieszakom czasem się udaje ;o
Naszło mnie takie przemyślenie, że o ile można być wysokim grubciem, długą tyką albo małym chudzielcem, ma się jeszcze szanse na normalne życie, to małe grubasy mają totalnie przejebane. Co sądzicie?
ten problem mnie nie dotyczy BO NIGDY NIE MIALEM LEPSZEGO BRZUCHA TY JEBANA POLSKA KURWO NIGDY !!! NIE MIALEM LEPSZEGO BRZUCHA TY JEBANA POLSKA KURWO !!!!!!!!!!!! _________________ This user's signature has been disabled
ten problem mnie nie dotyczy BO NIGDY NIE MIALEM LEPSZEGO BRZUCHA TY JEBANA POLSKA KURWO NIGDY !!! NIE MIALEM LEPSZEGO BRZUCHA TY JEBANA POLSKA KURWO !!!!!!!!!!!!
daj pomacać _____________________
Myzs15 wrote:
MERCEDRES wrote:
czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety?
a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego
Naszło mnie takie przemyślenie, że o ile można być wysokim grubciem, długą tyką albo małym chudzielcem, ma się jeszcze szanse na normalne życie, to małe grubasy mają totalnie przejebane. Co sądzicie?
hehe nie jestem małym grubasem na szczescie
uderz w stół, a opasłe karły się odezwą _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum