#1Posted: 03 Mar 2012 01:31 pm Post subject: temat
Jadłem ślimaki, nie jest to jakieś obrzydliwe. Smakuje gumowato a tak poza tym to nie ma sie czym zachwycać. wręcz bym powiedział że są tak mało wyjątkowe że aż chujowe
Ślimaki smakują przeróżnie, zależy jak są zrobione, czasem jak grzyby, czasem właśnie jak takie gumowate gumno. Ogólnie to rzeczywiście nie ma się czym jarać _____________________
osmiornica tesz, jedyne dobre owoce morza to krew etki xd
no krewetki spoko
na studniówce próbowałem małży. nie czułem za bardzo ich smaku bo były zajebane farszem, całkiem dobrym, no ale konsystencja mięsa dla mnie jak gotowany kurczak.
ocena ogólnie props dla małż/10
Last edited by Pszyjaciel on 03 Mar 2012 02:50 pm; edited 1 time in total _____________________
Jadłem ślimaki, nie jest to jakieś obrzydliwe. Smakuje gumowato a tak poza tym to nie ma sie czym zachwycać. wręcz bym powiedział że są tak mało wyjątkowe że aż chujowe
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum