Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

moja dzisiejsza historia

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Sisio

Group: Members
Gold: 5.63

pl.gif

Status:
Warn:

Post#1 Posted: 06 Mar 2012 06:37 pm    Post subject: moja dzisiejsza historia Reply with quote

Tego wieczora jak zwykle siedziałem w moim ulubionym osiedlowym barze. Wiecie, piwo z kija za 5 złotych, kilka stolików i szafa grająca. Kończyłem trzecie piwo i rozmyślałem właśnie jak pienieżna nocna zmiana się szykuje i czy nie umilić sobie jej zakupując na stacji benzynowej jakieś mocniejsze trunki. Jakiś już mocno podpity Janusz z wąsem nastawił losową piosenkę w szafie grającej. Padło akurat na "Malinowego Króla" Urszula. W najmniejszym stopniu nie pasowało to do miejsca i chwili ale lubię tą piosenkę i postanowiłem zostać jeszcze chwilę. NAgle skrzypnęły drzwi przyozdobione plakatem Żywca i do baru wkroczył sam Łukasz Adamski, znany publicysta portalu Fronda.pl. Dumnie wyprężył gigantyczny brzuch i omiótł salę dzikim spojrzeniem. Coś mówiło mi żeby uciec, choćby przez okno bo zaraz zacznie się awantura ale mieszanka strachu i ciekawości zmusiła mnie żebym został. Łukasz Adamski dwoma susami podbiegł do właścicielki baru która akurat przechodziła z pustymi kuflami. Zalotnym głosem typowego osiedlowego MILFa zapytała czy się czegoś nie napije. To była iskra. Łukasz Adamski wpadł w szał, prawdziwy berserk. Złapał ją za kołnierz bazarowej bluzki i zaczął szarpać krzycząc "CZEGO MAM SIĘ NAPIĆ TY JEBANA POLSKA KURWO JAK NIE MACIE TU ANI BUDWEISERA ANI PORZĄDNEJ AMERYKAŃSKIEJ WHISKEY?! ZA KOGO TY MNIE MASZ? A MOŻE JESTEŚ Z ROSJI SUKO?". Kufle spadły na podłogę z głośnym brzękiem. Jakiś stały bywalec i znajomy MILFa podniósł się żeby bronić swojej damy i pocieszycielki ale zanim zdołał zawołać "Co jest kurwa?" został powalony przez Adamskiego i stratowany pod jego słoniowymi nogami. Teraz dopiero usłyszałem refren piosenki - "Malinowy król malowanych róż..." i wydało mi się to bardzo absurdalne. Łukasz Adamski też ją usłyszał i podbiegł do szafy, przewrócił ją jednym kopnięciem (zrozumiałem jak wielka siła drzemie w tym niepozornym grubasie). "DLACZEGO NIE GRACIE TU ELVISA KUUUUURWA?" - wrzaski Adamskiego towarzyły festiwalowi destrukcji. "CZEMU DO JASNEJ KURWA PANIENKI NIE MA TU STOŁKÓW BAROWYCH JAK W JEFFSIE?" - po tych słowach potłukł wszystkie kufle z lady. Wyraźnie podniecony dopadł do beczki z piwem i zaczął wlewać je sobie prosto do mięsistych ust. Piana ściekała po jego koziej bródce a on sam mruczał coś co brzmiało jak "O kurwa jakie to niedobre ale i tak wam wypiję". Kiedy nasze spojrzenia przypadkiem się spotkały wiedziałem już że będę kolejną ofiarą. Nawet nie próbowałem ucieczki. Katolicki dziennikarz wyrósł przede mną niczym straszliwy posąg otyłego gargulca z gotyckiej katedry. Zbliżył swoją świńską twarz do mojej tak że czułem szczeciniaste włosy na brodzie i zepsuty oddech. Objął dłońmi moją czaszkę i ścisnął zadając mi nieopisany ból. "A CIEBIE SKURWYSYNU WIDZĘ JUTRO W AJMAKSIE NA AVENGERSACH BO JAK NIE ZNAJDĘ I WYPATROSZĘ NICZYM JOHN RAMBO PUTINA". Słysząc swoje ostatnie porównanie zaśmiał się z satysfakcją i zadowoleniem po czym oblizał się i walnął mnie z dyńki. Przytomność odzyskałem godzinę później i ujrzałem zdemolowany lokal. Do tej pory nie mogę dojść do siebie.
Back to top
View user's profile Send private message
głowa rmcfbobsona

Gold: 3000.00
Clan: Retardacja

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 06 Mar 2012 06:38 pm    Post subject: Reply with quote

zamknij ryj debilu, i tak tego nie przeczytam
Back to top
NoCze
Mały skurwysyn

Gold: -0.10

ca.gif

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 06 Mar 2012 06:41 pm    Post subject: Reply with quote

HEHE SISIO STAROCIOTA LURKUJE JUZ ZE 2 TYGODNIE XD
Back to top
1 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway