Barre00 mój neutralny przyjacielu, byłem 5h na dworze dzisiaj, wystarczy.
Hidden:
NIE KURWA SMIECIU PIERDOLONY BEZ ZYCIE SIEDZISZ W TEJ SWOJEJ KANCIAPIE W SZTOKHOLMIE I MYSLISZ ZE JESTES FAJNY IDZ OPIERDUL KIELBASE WIKINGA SMIECIU JEBANY ZDECHNIJ NA KURWA TRĄD PRĄCIA
_________________ This user's signature has been disabled
Odjebalo ci od tych steoridow Bombel, koniec naszej neutralnej e-przyjazni. Od dzisiaj jestes moim wrogiem i bede toczyl z toba sieciowe batalje. _____________________
Odjebalo ci od tych steoridow Bombel, koniec naszej neutralnej e-przyjazni. Od dzisiaj jestes moim wrogiem i bede toczyl z toba sieciowe batalje.
nietak sie pisze batalje ty kurwo ze szwecji
i curz rze ze szwecji jebana szmato pewnie nieumiesz tak powiedziec pierdolnolbym cie w ten suchy nobski pysk _________________ This user's signature has been disabled
Odjebalo ci od tych steoridow Bombel, koniec naszej neutralnej e-przyjazni. Od dzisiaj jestes moim wrogiem i bede toczyl z toba sieciowe batalje.
i curz rze ze szwecji jebana szmato pewnie nieumiesz tak powiedziec pierdolnolbym cie w ten suchy nobski pysk
Nie slysze co do mnie mowisz Bombel, wejdz na stol lub ewentualnie krzeslo. _____________________
i curz rze ze szwecji jebana szmato pewnie nieumiesz tak powiedziec pierdolnolbym cie w ten suchy nobski pysk
Nie slysze co do mnie mowisz Bombel, wejdz na stol lub ewentualnie krzeslo.
4 cm nizszy od ciebie i pewnie na kazdym miesniu obwod mam co najmniej 2x wiekszy niz ty, zastanow sie drugi raz czy aby na pewno nie chcesz tego cofnac. _________________ This user's signature has been disabled
I nie zapomnij o tych 4 centymetrach. Ja oczywiscie nie napierdalam na silowni gdyz nie mam zadnych centymetrow wzrostu do nadrobienia. _____________________
I nie zapomnij o tych 4 centymetrach. Ja oczywiscie nie napierdalam na silowni gdyz nie mam zadnych centymetrow wzrostu do nadrobienia.
Ja jeszcze urosne, napierdalam na silowni bo to lubie i takie chuchra jak ty lamie jednym ciosem szmato jebana. _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum