#1Posted: 25 Apr 2012 02:21 pm Post subject: jak mozna sie kurwa jarac
kobietami, ktore sa nieosiagalne dla tych jebanych nerdow co lajkuja je pod ich zdjeciami no kurwa beka z typow pierdolone zera _________________ This user's signature has been disabled
Marzenia som zajebiste dla każdego z nas i trzymaj je w sercu bo nikt ci ich nie zabierze i miej te marzenia ogolnie, nie
Paulo Coelho _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
nie rozumiesz glupi tepaku wszak masz skarlowacialy mozg, twoje wypowiedzi sa pomijane w jakiejkolwiek dykusji, a jesli juz odpowiedz w twoja strone ma charakter " wypierdalaj pod stolik, za niski jestes by siedziec przy stoliku przegrancu zyciowy" _________________ This user's signature has been disabled
nie rozumiesz glupi tepaku wszak masz skarlowacialy mozg, twoje wypowiedzi sa pomijane w jakiejkolwiek dykusji, a jesli juz odpowiedz w twoja strone ma charakter " wypierdalaj pod stolik, za niski jestes by siedziec przy stoliku przegrancu zyciowy"
wlasnie dlatego przy kazdej mojej wypowiedzi dopierdalasz dwustronicowy wywod _________________ This user's signature has been disabled
no wkurwiają mnie te wszystkie fankluby zajebistych cycków, zgromadzenia dlugich nóg, i innych chujowych grup spamujących facebooka. _____________________
no wkurwiają mnie te wszystkie fankluby zajebistych cycków, zgromadzenia dlugich nóg, i innych chujowych grup spamujących facebooka.
wlasnie o tym mowie, jarac sie kurwa czyms co w 95% jest dla nich nieosiagalne, gdzie w rzeczywistosci maja do dyspozycji pieknosci wokol siebie, ale nie kurwa trzeba sie jarac dziewczyna z plakatu, podobnie dziewczyny postepuja te to kurwa, one to juz przeginaja, maja faceta ktory ma wszystko jesli chodzi o wyglad, a i tak sie nadal jaraja facetem z plakatu _________________ This user's signature has been disabled
no wkurwiają mnie te wszystkie fankluby zajebistych cycków, zgromadzenia dlugich nóg, i innych chujowych grup spamujących facebooka.
wlasnie o tym mowie, jarac sie kurwa czyms co w 95% jest dla nich nieosiagalne, gdzie w rzeczywistosci maja do dyspozycji pieknosci wokol siebie, ale nie kurwa trzeba sie jarac dziewczyna z plakatu, podobnie dziewczyny postepuja te to kurwa, one to juz przeginaja, maja faceta ktory ma wszystko jesli chodzi o wyglad, a i tak sie nadal jaraja facetem z plakatu
ludzie maja jakas irracjonalna tendencje do szukania tego co jest niemozliwe do osiagniecia, pomimo opcji na substytut. chuj wi czemu. _____________________
to pobuduje plebs, ale dziewczyny w ogole nie jaraja sie ze facet ma krate na brzuchu, w sensie to zaden atrybut, ktory je przyciaga, ale jak kurwa zobaczy taki na plakacie to juz pocieknie jej z pizdy _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum