|
| Author |
Message |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#1 Posted: 01 May 2012 09:58 am Post subject: ej wiecie co sie stalo xd |
|
|
tak, nie z chlopakami xddd kolejny acziwment do kolekcji, pozdrawiam niegejuw _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
sexx
 Group: Members Joined: 15 Jul 2008 Posts: 952 Gold: 13.37
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#2 Posted: 01 May 2012 11:34 am Post subject: |
|
|
ja mialem seks z 4 na raz a jak siostra sie liczy to z 5 _____________________ CO KURWA SZMATO?! |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#3 Posted: 01 May 2012 01:01 pm Post subject: |
|
|
JEŻY
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#4 Posted: 01 May 2012 03:19 pm Post subject: |
|
|
proof or didn't happen _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy
 Group: Members Joined: 02 Mar 2010 Posts: 4122 Gold: 13.37 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 21
|
#5 Posted: 01 May 2012 03:54 pm Post subject: |
|
|
ZAJEBISCIE, DODAM, ZE JAK CHCIALBYS KIEDYS BYC RUCHANY NA 2 BATY, TO WYSLIJ DO MNIE PM ;S _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Solution
 Group: Members Joined: 20 Mar 2010 Posts: 1393 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 5
|
#6 Posted: 01 May 2012 03:54 pm Post subject: |
|
|
| mowi sie pic w/timestamp or didnt happen |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#7 Posted: 01 May 2012 04:30 pm Post subject: |
|
|
polecam i pozdrawiam _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Sisio
Group: Members Joined: 06 Apr 2010 Posts: 1862 Gold: 5.63

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#8 Posted: 01 May 2012 04:56 pm Post subject: |
|
|
| Pracowałem wtedy jako budowlaniec w małej w firmie remontowej. Otrzymaliśmy zlecenie wyremontowania starego dworku pod Warszawa. Jako, że klientowi bardzo zależało na czasie, pracowaliśmy cała dobę na dwie zmiany. Pewnego razu trafiła mi się właśnie taka nocna zmiana. Pojechałem więc na miejsce z Leszkiem malarzem. Od razu wzięliśmy się do roboty. Nagle gdy chciałem podłączyć do prądu wiertarkę zgasło światło. Pomyślałem, że to pewnie przeciążenie sieci, zszedłem więc do piwnicy gdzie znajdowała się skrzynka z bezpiecznikami. Wszedłem do środka oświetlając sobie drogę latarką. Gdy zacząłem świecić po ścianach w celu zlokalizowania skrzynki, strumień światła natrafił na młodego chłopaka stojącego w kącie pomieszczenia. Pomyślałem, że to jakiś bezdomny ale gdy przyjrzałem się uważniej spostrzegłem, iż ów chłopak ma na sobie czarny garnitur, a w prawej dłoni dzierży różaniec. Przestraszyłem się wtedy nie na żarty, zachowują jednak resztki zimnej krwi, spytałem – Co tu robisz chłopie, zgubiłeś się. Chłopak stał chwilę w bezruchu po czym otworzył swoje zamknięte do tej pory oczy, były one całkiem czarne. Przemówił do mnie głosem który swą barwą przywodził na myśl głos starca, a nie młodego chłopaka. Odpowiedział, że ta piwnica jest jego i powinienem jak najszybciej ją opuścić. Nie wiem czemu ale podszedłem bliżej, zbliżyłem się na mniej-więcej metr. Dziwna niepohamowana ciekawość kazała mi spytać go jak ma na imię. Odparł, że Bartosz, gdy to usłyszałem poczułem nieodpartą chęć zajebania Bartoszowi w ryja, zrobiłem to. |
|
| Back to top |
|
 |
|