|
| Author |
Message |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#1 Posted: 24 May 2012 11:23 am Post subject: zapraszam do tematu |
|
|
Naprawdę bardzo się cieszę że znalazłem to forum, bo już sam nie wiem co mam robić Otóż na wstępie napiszę że jestem facetem, mam 23 lata rocznikowo i jestem strasznie niski. Mam 170 cm (około) i rozmiar buta 39 Mój ojciec w przeciwieństwie do mnie jest normalnego wzrostu, bo ma 174 cm i rozmiar buta 41, więc nie wiem sam po kim odziedziczyłem ten niski wzrost i małą stopę. W rodzinie mówią że jestem bublem genetycznym
No ale przejdźmy do rzeczy. Do tego jestem bardzo chudy (ważę 64 kg około) i bardzo słaby fizycznie. Na siłowni bywałem parę razy ale niewiele mi ona dała. No i ten rozmiar buta 39 dla faceta to naprawdę jest kpina i ja zdaję sobie z tego sprawę. Kobieta z regóły ma mniejsze stopy i dlatego nie ma problemu z wciskaniem pedałów, ale facet jak ma taką małą stopę to będzie je miał Kurs ukończyłem 3 lata temu, ale nie poszedłem na egzamin. Fatalnie mi szło, instruktor co chwilę na mnie krzyczał że nie kontroluję nic i że kursanta co tak fatalnie jeździ nigdy nie miał. Miałem problem ze wszystkim: z koordynacją, z przełączaniem biegów, zmianą pasów, etc. Wiem że to pewnie przez mój niski wzrost i małe stopy. Z nikim nie mogłem na ten temat porozmawiać, jak próbowałem z ojcem to od razu na mnie krzyczał że gadam głupoty i mam się wziąść za to prawko, wykupić godziny. Tak też zrobiłem pod koniec 2006. Postanowiłem że przypomnę sobie teorię, zdam teoretyczny a potem dopiero pójdę na jazdy. I tak też zrobiłem. W grudniu zdałem teorię bez najmniejszego problemu lecz do teraz nie potrafię się zebrać i wykupić jazd. Zastanawiam się czy nie lepiej wpierw pójść na siłownę i przypakować. No bo to oczywiste że jak będę silniejszy i bardziej umięśniony to łatwiej mi będzie jeździć.
No a teraz sedno całej sprawy. Chciałbym wziąść dodatkowe jazdy w placówce szkolenia kierowców dla niepełnosprawnych. Uważam że to dobry pomysł gdyż z moim niskim wzrostem i zwyrodnieniem stóp po prostu będę miał większe szanse nauczyć się w miarę jeździć. Powiedzcie mi czy istnieje taka możliwość i czy w ogóle mam jakiekolwiek szanse będą tak ułomny fizycznie na prawo jazdy.
Pozdrawiam _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#2 Posted: 24 May 2012 11:59 am Post subject: |
|
|
No bo to oczywiste że jak będę silniejszy i bardziej umięśniony to łatwiej mi będzie jeździć.
po tym zdaniu wnioskuje ze troll _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#3 Posted: 24 May 2012 12:36 pm Post subject: Re: zapraszam do tematu |
|
|
| MERCEDRES wrote: | Naprawdę bardzo się cieszę że znalazłem to forum, bo już sam nie wiem co mam robić Otóż na wstępie napiszę że jestem facetem, mam 19 lata rocznikowo i jestem strasznie niski. Mam 152 cm (około) i rozmiar buta 39 Mój ojciec w przeciwieństwie do mnie jest normalnego wzrostu, bo ma 174 cm i rozmiar buta 41, więc nie wiem sam po kim odziedziczyłem ten niski wzrost i małą stopę. W rodzinie mówią że jestem bublem genetycznym
No ale przejdźmy do rzeczy. Do tego jestem bardzo chudy (ważę 64 kg około) i bardzo słaby fizycznie. Na siłowni bywałem parę razy ale niewiele mi ona dała. No i ten rozmiar buta 39 dla faceta to naprawdę jest kpina i ja zdaję sobie z tego sprawę. Kobieta z regóły ma mniejsze stopy i dlatego nie ma problemu z wciskaniem pedałów, ale facet jak ma taką małą stopę to będzie je miał Kurs ukończyłem 3 lata temu, ale nie poszedłem na egzamin. Fatalnie mi szło, instruktor co chwilę na mnie krzyczał że nie kontroluję nic i że kursanta co tak fatalnie jeździ nigdy nie miał. Miałem problem ze wszystkim: z koordynacją, z przełączaniem biegów, zmianą pasów, etc. Wiem że to pewnie przez mój niski wzrost i małe stopy. Z nikim nie mogłem na ten temat porozmawiać, jak próbowałem z ojcem to od razu na mnie krzyczał że gadam głupoty i mam się wziąść za to prawko, wykupić godziny. Tak też zrobiłem pod koniec 2006. Postanowiłem że przypomnę sobie teorię, zdam teoretyczny a potem dopiero pójdę na jazdy. I tak też zrobiłem. W grudniu zdałem teorię bez najmniejszego problemu lecz do teraz nie potrafię się zebrać i wykupić jazd. Zastanawiam się czy nie lepiej wpierw pójść na siłownę i przypakować. No bo to oczywiste że jak będę silniejszy i bardziej umięśniony to łatwiej mi będzie jeździć.
No a teraz sedno całej sprawy. Chciałbym wziąść dodatkowe jazdy w placówce szkolenia kierowców dla niepełnosprawnych. Uważam że to dobry pomysł gdyż z moim niskim wzrostem i zwyrodnieniem stóp po prostu będę miał większe szanse nauczyć się w miarę jeździć. Powiedzcie mi czy istnieje taka możliwość i czy w ogóle mam jakiekolwiek szanse będą tak ułomny fizycznie na prawo jazdy.
Pozdrawiam |
100% Bombel. _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom
Group: Banned Joined: 05 Apr 2012 Posts: 922 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 0

|
#4 Posted: 24 May 2012 02:03 pm Post subject: |
|
|
mam prawo jazdy
jestem kurewsko silny
wienksza stopa
chuj wam w dupe ;p _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#5 Posted: 25 May 2012 03:05 am Post subject: |
|
|
miales wypierdolic _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
|