Hahah ale mam beke z takich ludzi jak Ty. Siedzą tacy przed komputerem cały dzień i wyzywają ludzi a prawdopodobnie są zasmarkanymi dziećmi nie mającymi innego życia poza komputerowym...Ogarnij się człowieku z tymi gimbami i idź sobie pograj w mass effect... _________________ This user's signature has been disabled
; DDDDDDDDDDDDD _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
Hahaha,nie no jebany będzie mi tutaj mówił W jaki kurwa sposób kretynie możesz mną rządzić? Bahahaha. Taka kurwa kozaczka w necie,a w życiu pewnie ciota Zamiast pyskowania na necie,to mogli cię starzy nauczyć czegoś pożytecznego. Idź i spal jajecznice,bo pewnie jej nawet dobrze nie umiesz zrobić i ciągle rodziców potrzebujesz. Zresztą jak każdy pieprzony gimbus hahaha.
Idilyon w odpowiedzi do: AmerZAC (Pokaż komentarz) 1 dzień temu _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum