#1Posted: 06 Jun 2012 01:56 pm Post subject: szmaty z Polski
swietny komentarz znaleziony na WP polecam
"W Polsce jest wiele pięknych kobiet, dlatego tylko tym z pierwszej półki mówi się, że są piękne i cudowne i w ogóle. Przeciętna Polka przyjeżdżając do Anglii która tak na prawdę nigdy nie była doceniana w ojczyźnie spotyka Anglika, Pakistanka czy naprawdę kogokolwiek. Słyszy, że jest piękna, cudowna i takie przymiotniki o jakiś nigdy nie miała pojęcia, jest tak zafascynowana, że rozkłada swoje nogi i udostępnia się rozkoszy. Po jakimś czasie, kiedy 'ten Pan' wcale nie okazuje się już z tej dobrej strony, a całkiem przeciwnie zaczynają się problemiki, ale, że słyszy, te przymiotniki nie tylko od jednego faceta, więc rzuca się na kolejną 'falę'. Jest tak cudownie, że zapomina jaki to już numer, w sumie co ją to obchodzi, tutaj i tak jest syf i każdy nie dba o to, więc co jej szkodzi. Wyjątki? hahaha powiem tyle, że wstyd mi za kobiety tutaj. Nie wiem czym my Polacy różnimy się od takiego Anglika?! zaraz, zaraz jak oglądaliście 'darling I love you' to będziecie wiedzieć. Tam ktoś też czegoś żałował i na coś narzekał. Pustka to mało powiedziane. Z racji tego, że studiuję w Anglii i patrzę na sprawy obiektywnie, to nie jestem zadowolony jak wstawiają na facebuka czy pokazują sobie na telefonach jak to dobrze Poleczka obciąga itd. Jest mi wstyd i gardze Polkami za granicą. Nie uogólniam, ale to jest większy procent. Ci którzy wiedzą o co chodzi i tak na tym przystaną. Za dużo lat w tym syfie. Kocham Polskę i zamknijmy jape tym właśnie co nigdy nie dowierzają. Ludzie ze wsi, przynoszą wstyd naszej ojczyźnie za granicą. Co za chłam. Wyobraźcie sobie taką dziewczynę ze wsi, za granicą. One jak przyjeżdżają do miasta to nie mogą ogarnąć sytuacji, a za granicą to nie wiem gdzie one myślą, że są. To tak jakby prawiczek nagle został wsadzony do pokoju gdzie ma taką sztukę o której zawsze marzył i jest w totalnym szoku, i musi to ogarnąć haha.. " _________________ This user's signature has been disabled
jestes tak monotonny jak twoja matka przy robieniu lodów
kurwa i kto to mowi pierdolony parchu bez wyksztalcenia a kto nadal wypisuje, ze jestem biedny ? kurwa zamknij morde juz _________________ This user's signature has been disabled
potwierdzam polskie parchate sciery, ktore pod kilogramem tapety sa paskudne jak guwno sypia sie na wyspach z trzecim swiatem, kiedys mieszkajac w leeds w przeciagu jednego miesiaca kurd zajebal polskiego kurwiszona, a druga zgwalcil i zajebal jakis angol
STWIERDZAM ZE IVAN UKHOV TO NADCZLOWIEK, PAWEL CZY ZGODZISZ SIE ZE MNA NT TEGO WYBITNEGO SPORTOWCA? _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
ZE WZGLEDU NA NADPRZYRODZONA SILE W NODZE. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
e tam dla mnie prawdziwy sportowiec to wieloboista i tego sie trzymam
Wczoraj wieloboistka rozjebala skok wzwyz i otarla sie o olimpiade, niestety nie pyklo. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum