|
| Author |
Message |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#1 Posted: 16 Jun 2012 06:39 pm Post subject: NIENAWIDZE POLACZKOW |
|
|
od dzisiaj jestem oredownikiem pogardy dla pierdolony polskich smieci, pierdolonego marginesu spolecznego, ktory przyjechal na swoich furmankach do Warszawy robic wies
JAK KURWA MOZNA ZALOZYC FLAGE NA LEB ZDJAC GACIE I BIEGAC PO BOISKU KIEDY NA NIM SIE BAWIA DZIECI ?! JAK MOZNA KURWA SZCZAC GDZIES PO KRZAKACH JAK JEST OBOK LADNA LAZIENKA ?! KURWA CHUJE JEBANE PIERDOLONE WIEJSKIE SMIECIE NIC TYLKO TE KURWY PALOWAC WSTYD NA CALA EUROPE SKURWYSYNY PIERDOLONE WYPIERDALAC NA SWOJE DZIURY SMIECIE JEBANE
Last edited by Ne)V(eR on 16 Jun 2012 06:39 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy
 Group: Members Joined: 02 Mar 2010 Posts: 4122 Gold: 13.37 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 21
|
#2 Posted: 16 Jun 2012 06:55 pm Post subject: |
|
|
PAWEL NEER MADRY EVER! _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#3 Posted: 16 Jun 2012 07:05 pm Post subject: Re: NIENAWIDZE POLACZKOW |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | od dzisiaj jestem oredownikiem pogardy dla pierdolony polskich smieci, pierdolonego marginesu spolecznego, ktory przyjechal na swoich furmankach do Warszawy robic wies
JAK KURWA MOZNA ZALOZYC FLAGE NA LEB ZDJAC GACIE I BIEGAC PO BOISKU KIEDY NA NIM SIE BAWIA DZIECI ?! JAK MOZNA KURWA SZCZAC GDZIES PO KRZAKACH JAK JEST OBOK LADNA LAZIENKA ?! KURWA CHUJE JEBANE PIERDOLONE WIEJSKIE SMIECIE NIC TYLKO TE KURWY PALOWAC WSTYD NA CALA EUROPE SKURWYSYNY PIERDOLONE WYPIERDALAC NA SWOJE DZIURY SMIECIE JEBANE |
Деревня приехала и шумит. |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#4 Posted: 16 Jun 2012 07:06 pm Post subject: |
|
|
kurwa mac pierdolone psy jak ja ich kurwa nienawidze, najebia sie mysla ze sa panami swiata wy kurwy jebane, dzisiaj myslalem ze wyjde z siebie, gdyby nie to ze jestem w pracy to bym pokolei napierdalal w tube ty popierdolencow kurwa mac, mowi sie raz drugi trzeci tlumaczy nie wchodz na boisko NIE KURWA on musi wejsc musi jak jebany debil udowodnic mi ze przed linia moze stac bo to nie boisko nosz kurwa mac _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#5 Posted: 16 Jun 2012 07:09 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | kurwa mac pierdolone psy jak ja ich kurwa nienawidze, najebia sie mysla ze sa panami swiata wy kurwy jebane, dzisiaj myslalem ze wyjde z siebie, gdyby nie to ze jestem w pracy to bym pokolei napierdalal w tube ty popierdolencow kurwa mac, mowi sie raz drugi trzeci tlumaczy nie wchodz na boisko NIE KURWA on musi wejsc musi jak jebany debil udowodnic mi ze przed linia moze stac bo to nie boisko nosz kurwa mac |
Pawle, nie masz większych problemów? Dziatwa w domu nie beczy? Piwko nie podrożało? Pies nie przebiera z łapy na łapę? ;D |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#6 Posted: 16 Jun 2012 07:19 pm Post subject: |
|
|
kurwa mac rozmawiasz z jednym tlumaczysz mu cos a wpierdala ci sie gosc, lapie cie za bark odsuwa od typa BO MUSI KURWA Z TOBA POGADAC MUSI BO MU KUPA LECI Z DUPY MUSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIII
mowisz mu zeby poczekal ale nie JEBIE MU Z GEBY SIARA I ON MUSI KURWA WEJSC NA BOISKO BO SIE NAJEBAL I MUSI GRAC KURWA MUSI BO JEST JEBANYM POLAKIEM ZE WSI I CHCE POGRAC ZA DARMO PILKE SKURWIEL PIERDOLONY _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#7 Posted: 16 Jun 2012 07:38 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | kurwa mac rozmawiasz z jednym tlumaczysz mu cos a wpierdala ci sie gosc, lapie cie za bark odsuwa od typa BO MUSI KURWA Z TOBA POGADAC MUSI BO MU KUPA LECI Z DUPY MUSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIII
mowisz mu zeby poczekal ale nie JEBIE MU Z GEBY SIARA I ON MUSI KURWA WEJSC NA BOISKO BO SIE NAJEBAL I MUSI GRAC KURWA MUSI BO JEST JEBANYM POLAKIEM ZE WSI I CHCE POGRAC ZA DARMO PILKE SKURWIEL PIERDOLONY |
No to mówisz mu: "Wypieralaj Pan przerzucać gnój w swoich Chujowicach Małych" i dalej sączysz chłodne piwo.
Nie rozumiem jak można w dzisiejszych czasach przejmować się pracą ... |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#8 Posted: 16 Jun 2012 07:48 pm Post subject: |
|
|
Wielu z was boi się zgłaszać wykroczeń ponieważ sądzicie, że zostaniecie wyśmiani. Moderacja D3jsp pragnie jednak podkreślić, że zgłoszenia są anonimowe i mogą być traktowane poufnie. Chcemy zapewnić, że pomijając kilka przypadków, Wasza tożsamość będzie bezpieczna. Pragniemy również zachęcić użytkowników, którzy nie mają nic wspólnego z łamaniem regulaminu lub użytkowników, którzy są widzami pewnych sytuacji sprzecznych z regulaminem do zgłaszania ich moderatorom lub innym kompetentnym użytkownikom. Zachowując anonimowość użytkowników chcemy uniknąć by zostali oni narażeni na nieprzyjemności.
Pomóżcie sprawić by D3jsp było lepszym miejscem.
Moderacja D3jsp.
ZWALCIE SE KUTASA ELO _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#9 Posted: 16 Jun 2012 07:48 pm Post subject: |
|
|
reprezentuje zbyt powazna firme i zbyt sporo mi placa by tak sie odnosic do polacks jebanych smieci, pal licho boisko, ale zmuszac mnie do pracy po pracy to juz przesada, to jak kazac wrocic do pracy komus kto prowadzi sklep po godzinach zamkniecia sklepu, bo sie nie kupilo chleba i jeszcze domagac sie rabatu bo KURWA JEMU JEBANY WIESNIAKOWI SIE NALEZY I MA W DUPIE TO ZE SKONCZYLEM PRACE
a najlepsze:
wiesniara - "Chcialabym jakas bluze z promocji, macie jakies ?"
ja - "Prosze Pani ale my nie jestesmy z handlu, sklep jest w Zlotych Tarasach, my jestesmy z promo...." ( promocji i reklamy )
wiesniara - "No wlasnie z promocji ja chce bluze z promocji, czy to tak trudno zalatwic mi bluze z promocji ?!"
jak to uslyszalem to mi rece opadly i odszedlem od rozmowy, bo nie wiedzialem czy jej zajebac czy powiedziec jej zeby wypierdalala
a potem jeszcze jakies teksty "ze ladnie reprezentujecie firme, jestem dziennikarka i moge o tym napisac" )))))))))))
a ja na to: "Prosze Pani moja firma ma w dupie jakies lokalne gazetki z Polski" _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#10 Posted: 16 Jun 2012 07:59 pm Post subject: |
|
|
nie wal huja szmato!!!!!!!!!!!!! _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#11 Posted: 16 Jun 2012 08:07 pm Post subject: |
|
|
chuja nie walcie :< szmato!!!!! _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
zuozuo
 Group: Members Joined: 13 Aug 2010 Posts: 807 Gold: 0.50 Clan: Wypierdalaj
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#12 Posted: 16 Jun 2012 08:39 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | kurwa mac rozmawiasz z jednym tlumaczysz mu cos a wpierdala ci sie gosc, lapie cie za bark odsuwa od typa BO MUSI KURWA Z TOBA POGADAC MUSI BO MU KUPA LECI Z DUPY MUSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIII
|
jesteś babciem klozetowym?  _____________________
| Myzs15 wrote: | | MERCEDRES wrote: | czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety?  |
a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

|
#13 Posted: 17 Jun 2012 04:29 am Post subject: |
|
|
| u mnie gościa przetrzepać niebiescy chcieli na placu zabaw a ten jebany sie rozebrał do naga i drzeć morde zaczął ze czysty jest : DD |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#14 Posted: 17 Jun 2012 04:38 am Post subject: |
|
|
| Studnia06 wrote: | | u mnie gościa przetrzepać niebiescy chcieli na placu zabaw a ten jebany sie rozebrał do naga i drzeć morde zaczął ze czysty jest : DD |
pewnie mial obsrana dupe, wiec nie byl czysty xdddd _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#15 Posted: 17 Jun 2012 05:35 am Post subject: |
|
|
| Azure wrote: | | Studnia06 wrote: | | u mnie gościa przetrzepać niebiescy chcieli na placu zabaw a ten jebany sie rozebrał do naga i drzeć morde zaczął ze czysty jest : DD |
pewnie mial obsrana dupe, wiec nie byl czysty xdddd |
nie chodzilo o takom czystosc tylko sl ang narkotykowy wienc jak nierozumisz to po co sie udzielasz tempaku.................................... _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

|
#16 Posted: 17 Jun 2012 05:38 am Post subject: |
|
|
| chodziøo mi o machanie kutasem przy dzieciakach kurwy |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#17 Posted: 17 Jun 2012 05:59 am Post subject: |
|
|
| baroza wrote: | | Azure wrote: | | Studnia06 wrote: | | u mnie gościa przetrzepać niebiescy chcieli na placu zabaw a ten jebany sie rozebrał do naga i drzeć morde zaczął ze czysty jest : DD |
pewnie mial obsrana dupe, wiec nie byl czysty xdddd |
nie chodzilo o takom czystosc tylko sl ang narkotykowy wienc jak nierozumisz to po co sie udzielasz tempaku.................................... |
PEWNIE I TAK BYL UJEBANY GUNWEM TEOWJEJ STAERJ XD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#18 Posted: 17 Jun 2012 06:29 am Post subject: |
|
|
jebac margines spoleczny i rownosc spoleczna !!! _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#19 Posted: 17 Jun 2012 06:42 am Post subject: |
|
|
polaki to scierwo a polska to kurwa