#1Posted: 24 Jun 2012 06:13 pm Post subject: polaczkowa rzeczywistosc
Donald matole twoj leb kamieniem rozpierdole
CZAS WYJSC NA ULICE oh wait zapomnialem polaczki nie potrafia wyjsc na ulice i maja wyjebane, bo sa niedouczonymi ignorantami, ktorzy nie interesuja sie polityka
Last edited by Ne)V(eR on 24 Jun 2012 06:14 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled
btw jedyna rozjebaną rzeczą przed psami były nogi twojej matki, w wyniku czego się narodziłeś. oczywko chodzi o takie pieski:
o ja jebie ale sie postarales ile szukales obrazka by mi dopiec chodzacy wieszaku na modne ciuchy ? _________________ This user's signature has been disabled
Myslisz ze wyjscie na ulice by cos dalo :~)? _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
gdyby nic nie dawalo, to by rzady w Egipcie i w Libii nie upadly, komunizm by nie upadl, nie byloby rewolucji francuskiej ani pazdziernikowej _________________ This user's signature has been disabled
bo polska to narod idiotow, od lat nas okradaja i cala europa sie z nas smieje a my nie robimy nic w zeby to zmienic, potrafimy tylko narzekac jak to jest zle w tym kraju... _____________________
bo polska to narod idiotow, od lat nas okradaja i cala europa sie z nas smieje a my nie robimy nic w zeby to zmienic, potrafimy tylko narzekac jak to jest zle w tym kraju...
idz ty jebana parowo belkotac gdzie indziej _________________ This user's signature has been disabled
gdyby nic nie dawalo, to by rzady w Egipcie i w Libii nie upadly, komunizm by nie upadl, nie byloby rewolucji francuskiej ani pazdziernikowej
Nie zebym sie znal na polityce, ale u nas ciezko wymyslic jakas madra alternatywe. Nie jestesmy ani libia ani egiptem, nie uzyskalibysmy zadnego wsparcia z zwenatrz itd. Marny pomysl. Zbyt duzo tych smieci chce sie nachapac zeby cos takiego wyszlo :~) _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
samym polakom na tym nie zalezy, bo nie znaja sie na polityce i lubia byc ruchani w dupe, ja nie dlatego jestem ostatnio na wiekszosci protestow w Warszawie _________________ This user's signature has been disabled
To dlaczego? _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
A poza tym ja jestem za masowym gazowaniem parobów, którzy na uroczystościach typu euro 2012 najebią się, i robią burdy. Idę ostatnio na mecz a tam 3 furgonetki policyjne i pały z tarczami. Czuje sie kurwa jak w nazistowskich niemczech, a nie polsce.
Moim zdaniem polska potrzebuje silnej reki, takiego Stalina albo Piłsudskiego.
A poza tym ja jestem za masowym gazowaniem parobów, którzy na uroczystościach typu euro 2012 najebią się, i robią burdy. Idę ostatnio na mecz a tam 3 furgonetki policyjne i pały z tarczami. Czuje sie kurwa jak w nazistowskich niemczech, a nie polsce.
Moim zdaniem polska potrzebuje silnej reki, takiego Stalina albo Piłsudskiego.
Chcialem napisac, ze nikt cie nie zapraszal do dyskutowania. Zmienilem zdania. Pisz wiecej. Takiego kretyna jak ty to ze swieczka szukac, wie cubaw bedziemy mieli. Synu martwej kurwy. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum