#1Posted: 28 Jun 2012 08:00 am Post subject: opowiem wam pewną pedalską historię
wczoraj postanowiłem skoczyć do kumpla na najebkę wutką. więc siedzimy i sie najebujemy aż tu nagle przychodzi współlokator ziomeczga. w pewnym momencie postanowiłem zapalić szluga na balkonie i współlokator kumpla (nazwijmy go dalej kryptopedałem) poszedł ze mną. i sobie palimy i gadamy aż tu nagle on staje przede mną i mnie znienacka pocałował. ja mu cepa na pysk i pytam się o co chodzi. a ten powiedział, że mu się podobam. oczywko drugi cep na ryj elo i przegnałem go z balkonu.
ps. a on hetero jest. dlatego kryptopedał rozumiecie xd _____________________
Myzs15 wrote:
MERCEDRES wrote:
czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety?
a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego
KURWA JAK KOGOS MOGA TAK STARZY SKRZYWDZIC ZEBY DAC MU NA IMIE EMIL _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum