|
| Author |
Message |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#1 Posted: 30 Jul 2012 06:47 pm Post subject: Projekt X |
|
|
z racji tego, ze mam bana na FB, podziele sie moimi odczuciami o tym filmie. Calkiem niezly, inny, nietypowy, przypomnial mi, ze w zyciu wazne sa tylko chwile i czasem warto pierdolic konsekwencje. Nie mniej jednak warto miec bogatych rodzicow, ktorzy wszystko zalatwia, dlatego chuj w dupe margowi, tak bardzo go nienawidze _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
sexx
 Group: Members Joined: 15 Jul 2008 Posts: 952 Gold: 13.37
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#2 Posted: 30 Jul 2012 08:54 pm Post subject: |
|
|
ja pierdole jak mogles napisac cos takiego o filmie dla gimbazy, ogladalem te scierwo i nie bylo w nim nic fajnego, no moze poza cyckami alexis(?)
do teraz myslalem ze jestes zrownowazonym biedakiem, mylilem sie - jestes gównem. _____________________ CO KURWA SZMATO?! |
|
| Back to top |
|
 |
Robert Fripp
 Group: Members Joined: 27 Jun 2011 Posts: 1323 Gold: 1.80
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#3 Posted: 03 Aug 2012 08:20 am Post subject: |
|
|
| sexx wrote: | ja pierdole jak mogles napisac cos takiego o filmie dla gimbazy, ogladalem te scierwo i nie bylo w nim nic fajnego, no moze poza cyckami alexis(?)
do teraz myslalem ze jestes zrownowazonym biedakiem, mylilem sie - jestes gównem. |
choc dla mnei zawsze był gownem to zgadzam sie |
|
| Back to top |
|
 |
rogal_prawnik
 Group: Members Joined: 06 Jul 2011 Posts: 495 Gold: 0.50

Status: Warn:  Reputation: 1
|
#4 Posted: 03 Aug 2012 01:54 pm Post subject: |
|
|
Po pierwszym 5 minutach da się przewidziec caly film. Taki płytki prosty film ale da się obejrzeć.Imo 5/10. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Nuxi
Group: Members Joined: 30 Dec 2011 Posts: 31 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#5 Posted: 04 Aug 2012 07:08 am Post subject: |
|
|
| projekt x to guwno, skończyłem w 1/3 bo nudził mnie |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|