|
| Author |
Message |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#1 Posted: 30 Jul 2012 01:00 pm Post subject: czy ruchales kiedys bażanta |
|
|
wudki pelna szklanka _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Solution
 Group: Members Joined: 20 Mar 2010 Posts: 1393 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 5
|
#2 Posted: 30 Jul 2012 02:02 pm Post subject: |
|
|
| nie ale ruchalem twoja matke... i nadal to robie, kiedy tak tu sobie swobodnie klikam ona wlasnie opierdala moja bagiete owieczko, zajrzyj do pokoju obok |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#3 Posted: 30 Jul 2012 03:16 pm Post subject: |
|
|
| Solution wrote: | | nie ale ruchalem twoja matke... i nadal to robie, kiedy tak tu sobie swobodnie klikam ona wlasnie opierdala moja bagiete owieczko, zajrzyj do pokoju obok |
tak bardzo zabawny.... _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#4 Posted: 30 Jul 2012 06:15 pm Post subject: |
|
|
| Bażanta nie, ale wbiłem sobie na jakieś forum xxx.onion nakurwiam po tematach (swoją droga, to wiedziałem, że w necie mieszka wielu pokurwieńców, ale to co tam się dzieje, to przechodzi moje pojęcie np. instrukcje jak robić ludzi w chuja na kasę, jak przygotować morderstwo, jak szantażować, skany dowodów etc., ale to jeszcze jestem w stanie zaakceptować), jakieś skurwysny wrzucają zdjęcia zoofilów (koleś posuwa konia, pies rżnie babę etc.), albo jak gruby obszoł posuwa dziecko. Kurwa uciąłbym skurwysynowi ptaka maczetą. |
|
| Back to top |
|
 |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#5 Posted: 30 Jul 2012 06:19 pm Post subject: |
|
|
zoofile to tam chuj, ale gwalt na kobiecie/dziecku to powinien byc bez procesu beheading _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#6 Posted: 30 Jul 2012 06:33 pm Post subject: |
|
|
a na mezczyznie? _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#7 Posted: 30 Jul 2012 06:40 pm Post subject: |
|
|
zamknij morde fatality gwalt na tobie tez jest karalny bekarcie _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
sexx
 Group: Members Joined: 15 Jul 2008 Posts: 952 Gold: 13.37
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#8 Posted: 30 Jul 2012 09:00 pm Post subject: |
|
|
jak facet daje sie zgwałcic to jest guwnem nie facetem :| niech go ruchajo konie _____________________ CO KURWA SZMATO?! |
|
| Back to top |
|
 |
Solution
|
#9 Posted: 31 Jul 2012 03:19 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Bażanta nie, ale wbiłem sobie na jakieś forum xxx.onion nakurwiam po tematach (swoją droga, to wiedziałem, że w necie mieszka wielu pokurwieńców, ale to co tam się dzieje, to przechodzi moje pojęcie np. instrukcje jak robić ludzi w chuja na kasę, jak przygotować morderstwo, jak szantażować, skany dowodów etc., ale to jeszcze jestem w stanie zaakceptować), jakieś skurwysny wrzucają zdjęcia zoofilów (koleś posuwa konia, pies rżnie babę etc.), albo jak gruby obszoł posuwa dziecko. Kurwa uciąłbym skurwysynowi ptaka maczetą. |
przegladales to via TOR czy na zywca? |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#10 Posted: 31 Jul 2012 03:46 pm Post subject: |
|
|
| Solution wrote: | | Scream wrote: | | Bażanta nie, ale wbiłem sobie na jakieś forum xxx.onion nakurwiam po tematach (swoją droga, to wiedziałem, że w necie mieszka wielu pokurwieńców, ale to co tam się dzieje, to przechodzi moje pojęcie np. instrukcje jak robić ludzi w chuja na kasę, jak przygotować morderstwo, jak szantażować, skany dowodów etc., ale to jeszcze jestem w stanie zaakceptować), jakieś skurwysny wrzucają zdjęcia zoofilów (koleś posuwa konia, pies rżnie babę etc.), albo jak gruby obszoł posuwa dziecko. Kurwa uciąłbym skurwysynowi ptaka maczetą. |
przegladales to via TOR czy na zywca? |
Bez tora nie wbijesz na strony z domeną onion. Oczywiście miałem wyłączone skrypty, co jednak jest koniecznie tylko do normalnego internetu, bo praktycznie nie ma możliwości zlokalizowania servera hostującego strony cebulki, a więc wykrycia adresu ip osób korzystających.
Kurwa dobra sprawa z tym, gdyby nie te jebane pedofile. Dużo ciekawych informacji, za które w normalnym necie można się narazić co najmniej na podsłuch jakiś służb. |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#11 Posted: 31 Jul 2012 03:49 pm Post subject: |
|
|
jakie informacje na przyklad ? skopiuj cos tutaj ciekawego, cos w stylu moze wikileaks ale w lepszym wydaniu ? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#12 Posted: 31 Jul 2012 03:58 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | jakie informacje na przyklad ? skopiuj cos tutaj ciekawego, cos w stylu moze wikileaks ale w lepszym wydaniu ? |
Choćby to. Nie zrobię tego
Jak jesteś ciekaw wbijasz na torproject.org, ściągasz klienta, potem na zwykłym necie znajdziesz sobie jak skonfigurować tora (kilka prostych ruchów), potem szukasz listy ze stronami, a najlepiej samego adresu ukrytej wiki i już korzystając z wiki masz okno do wielu portali. |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#13 Posted: 31 Jul 2012 04:29 pm Post subject: |
|
|
bylo raz o takim sklepie, w ktorym mozna kupic dragi i giwery. tez cos z tym onionem. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#14 Posted: 31 Jul 2012 04:38 pm Post subject: |
|
|
jakis emigrant to wrzucal _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Solution
|
#15 Posted: 31 Jul 2012 05:26 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | jakie informacje na przyklad ? skopiuj cos tutaj ciekawego, cos w stylu moze wikileaks ale w lepszym wydaniu ? |
wbij sobie na 4chan czasami wrzucaja screeny z onion sites, cholernie pokuwiony stuff tak na marginesie |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#16 Posted: 31 Jul 2012 06:02 pm Post subject: |
|
|
| Ta można kupować, ale nigdy nie wiesz, czy to nie psy. |