Zastanawia mnie jedno. Dlaczego ludzie wypowiadają się w taki sposób o tym cudnym festiwalu i nawet znam odpowiedź na to pytanie.
Większość osób które tak mówią to banda technozjebów (nie mam na celu urażenia jakiejś osoby), bądź przy ćpanych dresów noszących gacie na kolanach i udających fajnych.
TAK! Zabawa w błocie daje więcej przyjemności niż: kradniecie, bicie, ćpanie i ciągłe uprzykrzanie ludziom życia.
Zanim się wypowiesz to pojedź tam i przeżyj to co setki tysięcy ludzi.
Jestem porządną dziewczyną, cenię sobie czystość i porządek a na woodstocku byłam już 4 razy i na pewno pojawię się tam jeszcze nie jeden raz, bo na 3-4 dni w roku można sobie odpuścić wydumane zasady.
Bardzo mnie obrażasz pisząc ,że należę do "chmary zapijaczonych żuli" prowadzących do upadku cywilizacji, ale najwidoczniej jesteś zwykłą internetową świnią.
Last edited by Hastner on 09 Aug 2012 10:19 am; edited 2 times in total
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum