TO TROCHĘ KRĘPUJĄCE ALE PRACUJĘ DLA ŻYDA. NA SZCZĘŚCIE ZAROBKI SĄ JAK NA ŻYDOWSKĄ FIRMĘ PRZYSTAŁO ZADOWALAJĄCE
JEWISH MASTER RACE CHECKING IN.
W SUMIE NIE DZIWI MNIE FAKT, ZE PRACUJESZ DLA ZYDOWSKIEJ RODZINY, BO MAMY W GENACH SMYKALKE DO BIZNESOW.
PRACUJESZ W SWOIM KREGU ZAINTERESOWAN?
TO FAKT, JEŚLI CHODZI O ZASADY I FINANSE W PRACY TO NIC NIE BYŁO W MOIM ŻYCIU TAK UNORMOWANE I ŚCIŚLE OKREŚLONE. TO LUBIĘ.
NIE JEST TO PRACA, Z KTÓRĄ WIĄŻĘ PRZYSZŁOSĆ ALBOWIEM CIĘŻKO TAKĄ ZDOBYĆ PODCZAS ZDOBYWANIA WYKSZTAŁCENIA. JEDNAKOWOŻ NIE JEST ZŁA. MAM SWOJE STANOWISKO, KOMPUTER, OBRACAM KASĄ, KLIMA JEST, WYGODNIE JEST, NA CHWILĘ OBECNĄ WIĘCEJ WYMAGAC NIE MOGĘ
Last edited by Pekin on 26 Sep 2012 05:10 pm; edited 1 time in total _____________________
TO TROCHĘ KRĘPUJĄCE ALE PRACUJĘ DLA ŻYDA. NA SZCZĘŚCIE ZAROBKI SĄ JAK NA ŻYDOWSKĄ FIRMĘ PRZYSTAŁO ZADOWALAJĄCE
JEWISH MASTER RACE CHECKING IN.
W SUMIE NIE DZIWI MNIE FAKT, ZE PRACUJESZ DLA ZYDOWSKIEJ RODZINY, BO MAMY W GENACH SMYKALKE DO BIZNESOW.
PRACUJESZ W SWOIM KREGU ZAINTERESOWAN?
TO FAKT, JEŚLI CHODZI O ZASADY I FINANSE W PRACY TO NIC NIE BYŁO W MOIM ŻYCIU TAK UNORMOWANE I ŚCIŚLE OKREŚLONE. TO LUBIĘ.
NIE JEST TO PRACA, Z KTÓRĄ WIĄŻĘ PRZYSZŁOSĆ ALBOWIEM CIĘŻKO TAKĄ ZDOBYĆ PODCZAS ZDOBYWANIA WYKSZTAŁCENIA. JEDNAKOWOŻ NIE JEST ZŁA. MAM SWOJE STANOWISKO, KOMPUTER, OBRACAM KASĄ, KLIMA JEST, WYGODNIE JEST, NA CHWILĘ OBECNĄ WIĘCEJ WYMAGAC NIE MOGĘ
JEDYNE CO MOGE CI PORADZIC W OBECNEJ SYTUACJI, TO BADZ WOBEC NAS UCZCIWY, A STRATNY NA TYM NA PEWNO NIE BEDZIESZ. CENIMY SOBIE UCZCIWYCH I CIEZKO PRACUJACYCH LUDZI. _____________________
Scream wrote:
Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne.
rotto wrote:
jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa
z pewnoscia jestes pierdolonym debilem ktory szuka klientow jako handlowiec, ale w ofercie bylo napisane ze marketing co za jebana pizda _________________ This user's signature has been disabled
z pewnoscia jestes pierdolonym debilem ktory szuka klientow jako handlowiec, ale w ofercie bylo napisane ze marketing co za jebana pizda
i do tego żeby dzwonic po ludziach potrzebny mi garnitur smieciu
ahahaha no nie wierze debil probuje ze mnie debila zrobic. Ta firma ma w ogole szyld lub logo ? Podejrzewam, ze jestes pierdolonym lapsem, ktory szuka frajerow jakos posrednik finansowy co jest rownoznaczne z poszukiwaniem klientow jako handlowiec. I tam tak rzeczywiscie trzeba miec garnitur, ze podjechac do klienta i podpisac z nim umowe _________________ This user's signature has been disabled
z pewnoscia jestes pierdolonym debilem ktory szuka klientow jako handlowiec, ale w ofercie bylo napisane ze marketing co za jebana pizda
i do tego żeby dzwonic po ludziach potrzebny mi garnitur smieciu
ahahaha no nie wierze debil probuje ze mnie debila zrobic. Ta firma ma w ogole szyld lub logo ? Podejrzewam, ze jestes pierdolonym lapsem, ktory szuka frajerow jakos posrednik finansowy co jest rownoznaczne z poszukiwaniem klientow jako handlowiec. I tam tak rzeczywiscie trzeba miec garnitur, ze podjechac do klienta i podpisac z nim umowe
podpowiem, jest to jedna z największych firm zajmujących się rozrywką w Polsce pozycji na świecie nie znam ale mocno znana
Last edited by Pekin on 27 Sep 2012 08:09 am; edited 1 time in total _____________________
sprzedajesz coca cole w fantasy parku? _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum